homedeelgebiedenWijk bij DuurstedeMini straatmuzikantenfestival

Mini straatmuzikantenfestival

Wij willen drie keer een mini straatmuzikantenfestival organiseren in juni, juli en augustus (derde zondag van de maand) op vijf punten in de binnenstad van Wijk bij Duurstede. Dit zal plaatsvinden op de Markt, Peperstraat, Mazijk, Maleborduurstraat en naast Veldpoort straat.
Uiteraard hebben de horeca ondernemers baat bij dit project maar ook de winkeliers. Ook is ten bate van de bruisende binnenstad die wij willen neerzetten al ondernemer.

Dit project is een leuke aanvulling op alle andere evenementen die georganiseerd worden maar zonder de "lasten" van afsluiting van de binnenstad. Het schept een gemoedelijke sfeer met akoestische muziek op de achtergrond zodat er nog meer genoten kan worden van hun woonplaats.
Dit project kan eventueel uitgebreid worden naar een groter evenement in de toekomst. Er zijn verschillende soortgelijke evenementen in Nederland die zeer veel publiek trekken. Dit leidt dan weer tot grotere bekendheid voor Wijk bij Duurstede. 
De begrootte kosten voor dit project bedragen € 1.000,- per keer dus € 3000,- totaal. Wij doen een aanvraag voor eem bedrag van € 1.500,-.
Er isbij andere organisaties geen verzoek tot bijdrage ingediend. Uiteraard zijn een aantal horeca ondernemers bereid om een gedeelte van de kosten te betalen, maar aangezien dit een levendige invloed heeft op de binnenstad en het voor de winkeliers een extra dag voor verkoop kan zijn lijkt het ons een geschikt project om een bijdrage voor te vragen.

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2023 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design