homedeelgebiedenWijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede

Dit deelgebied bestaat uit de ondernemers in de binnenstad en de winkelgebieden De Heul en De Horden en overige ondernemers binnen Wijk bij Duurstede.

Het deelgebied wordt vertegenwoordigd door de deelraad en kent de volgende leden: 

PROJECTEN

Wijkse Passie
Geplaatst op: 17 februari 2024

Vanuit het verlangen om, in de donkere periode van de coronapandemie, een sprankje hoop te verspreiden en een gevoel van verbondenheid te creeren, hebben we in 2021 onze eigen eerste versie van The Passion, De Wijkse Passie, tot leven gebracht. 

Na twee succesvolle online edities was het in 2023 tijd voor onze allereerste live uitvoering op de bekende Goede Vrijdag voor Pasen. Met de gulle steun van lokale ondernemingen, toegewijde vrijwilligers en onze loyale fans hebben we een onvergetelijke show neergezet in het Dorpshuys van Cothen. 

We zijn vast van plan onze voorstelling dit jaar naar hetzelfde niveau te brengen. Liever doen we er zelfs nog een schep bovenop! 

  Lees meer »

Banieren De Heul
Geplaatst op: 29 januari 2024

De banieren van Winkelcentrum De Heul zijn aan vernieuwing toe. De tand des tijds heeft zijn werk gedaan maar vooral de wind is hier de oorzaak van. Lees meer »

Met je Hart Wijk
Geplaatst op: 22 januari 2024

Doel van de Stichting Met je Hart Wijk bij Duurstede is om eenzame 70+ers in de gemeente Wijk bij Duurstede alleenstaand en zelfstandig wonend maandelijks samen te brengen tijdens een etentje bij de Wijkse horeca en zorgen dat ze weer sociale contacten gaan maken.  Lees meer »

Activiteiten De Heul 2024toegewezen
Geplaatst op: 12 januari 2024

Voor de winkeliers in winkelcentrum De Heul breken er barre tijden aan. De sloop- en nieuwbouw van het centrum laat nog op zich wachten. Er is geen startpunt bekend. De loop naar het centrum neemt af en de winkeliers zien hun omzet dalen. Reden om de promotieactiviteiten voort te zetten in een poging het publiek te blijven prikkelen met acties en sfeervolle vieringen. Lees meer »

Groen Pleintjeafgewezen
Geplaatst op: 9 november 2023

Vergroening en herinrichting van gedeelte van Klooster Leuterstraat en het pleintje bij nr 26-32 met als doel: 

  • Verminderen van hittestress en wateroverlast 
  • Versterken van biodiversiteit
  • Aantrekkelijker maken van binnenstad 
  • Terugbrengen van verkeersoverlast 
  • Met behoud van parkeergelegenheid 
Lees meer »

© 2016-2024 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design