homedeelgebiedenWijk bij DuurstedeKerst bij Duurstede 2019

Kerst bij Duurstede 2019

Kerst bij Duurstede 2019. Deze zal plaatsvinden op 14 en 15 December. Met ca 80 kramen op zowel zaterdag als zondag. Zowel plaatselijke ondernemers als ondernemers van buiten Wijk bij Duurstede. Een heel weekend kerstsfeer in onze stad. Dit evenement sluit perfect aan op de activiteiten van de stuurgroep stadspromotie. Een evenement voor onze inwoners van wijk bij Duurstede als voor iedereen vanuit de regio.

Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?
Alle ondernemers in de binnenstad hebben baat bij dit evenement. Tevens kunnen alle andere ondernemers buiten de binnenstad hiervan mee profiteren. Tevens is het een perfecte aanvulling van de stuurgroep stadspromontie.

Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied?
Een sterke binnenstad in van vitaal belang voor onze stad. Een gezond economische klimaat moeten wij ondersteunen dmv evenementen zoals Kerst bij Duurstede. Het bestrijd leegstand en stimuleert de juiste beleving voor en in Wijk bij Duurstede.

Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?
Het staat vast dat de ondernemers in wijk bij duurstede onder druk staan. Juist voor onze ondernemers moeten wij dan ook evenementen organiseren waar de ondernemers baat bij hebben. Welke hen ondersteund om gezien te worden, gevoelt en betrokken te zijn met dit evenement het de feestmaanden. Dit evenement kan er juist voor zorgen dat onze inwoner van WbD deze ondernemers weer zien en het juiste gevoel krijgen van onze stad. Maar ook een publiekstrekker, naamsbekendheid en een toeristische attractie. Het verwachtingspatroon van onze inwoners en toeristen welke elk jaar groter word zal icm de evenement overtroffen moeten worden. In samenwerking met organisatiebureau Cees van Zoelen willen wij dan ook een geweldig evenement neerzetten voor het juiste gevoel, sfeer voor deze 2 dagen waarbij een grote boost voor de binnenstad van WBD teweeg zal brengen.

Wat zijn de begrootte kosten voor dit project?
€ 15.510,-

Voor welk bedrag doet u een aanvraag?
€ 12.500,-

Is voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend?
Er zal een bijdrage komen vanuit Winkeliersvereniging Hart van Wijk.

Aanvullende opmerkingen
Net als vorig jaar bleek de aankleding van de straten een groot succes. De betrokkenheid van de ondernemers, maar ook van inwoners zal hierdoor ook vergroot worden. Er worden veel vrijwilligers ingezet. Als er een verdere uiteenzetting moet komen voor dit evenement lichten wij dit graag toe.

Klik hier voor de begroting.

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2023 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design