homedeelgebiedenWijk bij DuurstedeWinkelcentrum de Heul - promotieactiviteiten 2023

Winkelcentrum de Heul - promotieactiviteiten 2023

Voor winkelcentrum De Heul in Wijk bij Duurstede vinden al vele jaren tal van promotieactiviteiten plaats die van groot belang zijn voor de ondernemer - klantrelatie en voor het levendig en VITAAL houden van dit buurtwinkelcentrum. De acties zijn verspreid over het gehele kalenderjaar. De steun van het Ondernemersfonds is van groot belang en komt tegemoet aan haar doelstellingen. In het licht van de toekomstige herstructurering van het centrum staat de klantenbinding onder druk. Dit zal tot uiting komen op het moment dat de aanwezige supermarkt haar deuren gaat sluiten.

Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?
Alleen de winkeliers van het buurtcentrum hebben baat bij dit programma / project.

Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied?
Een winkelcentrum waar het een en ander gebeurt, heeft een positief effect op de levendigheid en vitaliteit van het centrum. De klanten gaan er graag winkelen en vinden wat zij zoeken op korte afstand van hun woongebied.

Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?
Een deel van dit project en die van vorige jaren is een voorbeeld geweest voor een actie, die met Valentijnsdag op 14 februari 2023 in alle winkelcentra van Wijk bij Duurstede ( incl. Cothen en Langbroek) wordt uitgerold. Het betreft hier de ROZENACTIE van winkelcentrum De Heul, waar deze al jaren werd uitgevoerd. Dit is een positief effect vanuit het project VITALE BINNENSTAD. Een mooi initiatief.

Wat zijn de begrootte kosten voor dit project?
4.590,00 euro

Voor welk bedrag doet u een aanvraag?
3.442,50 euro

Is voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend?
Neen

Aanvullende opmerkingen

Klik hier voor de begroting

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2024 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design