homedeelgebiedenWijk bij DuurstedeValentijnsdag winkeliers

Valentijnsdag winkeliers

In de periode maart-oktober 2022 hebben ondernemers en de gemeente gewerkt aan een gezamenlijke aanpak om de vitaliteit en de aantrekkelijkheid van de stad te versterken: Het project Vitale Binnenstad. Het doel is om met elkaar activiteiten te ontplooien en elkaar daarin te versterken. Dit geldt voor de binnenstad en andere dorps- en wijkwinkelcentra in de gemeente Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek. Het speerpunt "georganiseerde samenwerking" heeft geresulteerd in een concrete klantenactie.

Hiervoor staat de actie uit 2022 met Valentijnsdag van winkelcentrum De Heul centraal en wordt uitgebreid naar alle winkelgebieden: De Horden, centrumgebied en de dorpskernen Cothen en Langbroek. Het Ondernemersfonds verstrekte hiervoor eerder de financiele mogelijkheden aan De Heul. 

Thans vragen de samenwerkende winkeliers een bijdrage voor deze collectieve actie. Het is de ambitie om deze actie als jaarlijks terugkerend fenomeen te maken en te scharen in de rij van Kerstmarkt en ev. Moederdagmarkt.

* De actie wordt gehouden op dinsdag 14 februari 2023. * Op die dag verrast elke deelnemende winkelier hun klant met een rode roos. * De rozen worden geleverd door een plaatselijke bloemist. * De actie wordt gepromoot door raamposters, billboards en plaatsing op facebook

Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?
Alle deelnemende winkeliers in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek. De actie bevordert de aankopen op die dag en de binding winkelier - klant.

Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied?
De winkeliers willen hun dank etaleren voor de loyaliteit van hun klanten. Trots op de winkeliers in de gemeente Wijk bij Duurstede.

Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?
Uit onderzoek is gebleken dat heel veel inwoners van Wijk bij Duurstede in onze gemeente hun boodschappen doen. De gedachte KOOP LOKAAL werkt en verdient het om versterkt te worden.

Is voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend?
Nee

Aanvullende opmerkingen
Het is voor het eerst dat een actie als deze mogelijk wordt gemaakt voor alle winkeliers in de gemeente Wijk bij Duurstede. Veel hangt af van hun enthousiasme om hieraan deel te nemen. Half januari hebben we hier duidelijkheid over. Afhankelijk van hun deelname zal het kostenplaatje bewegen.

Klik hier voor de begroting

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2024 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design