homedeelgebiedenWijk bij DuurstedeRozenactie Valentijn 2024

Rozenactie Valentijn 2024

Geef een korte beschrijving van het initiatief waarvoor u een financiering vanuit het Ondernemersfonds wilt ontvangen.

Vorig jaar werd met succes de Rozenactie georganiseerd tijdens Valentijnsdag in de winkelgebieden van Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek. Het is de ambitie om deze actie als jaarlijks terugkerend fenomeen te laten zijn en zich te scharen in de rij van Kerstmarkt, Schaats bij Duurstede en ev. Moederdagmarkt. 

Thans wordt de actie uitgebreid met de horeca van Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek. Vanuit het project "Vitale Binnenstad" is deze actie een voorbeeld van "georganiseerde samenwerking" , welke zeker door de Stuurgroep Vitale Economie en, naar ik hoop, door het Ondernemersfonds zal worden omarmd. 

De actie wordt gehouden op woensdag 14 februari 2024. Op die dag verrast iedere deelnemende winkelier/ondernemer in onze gemeente hun klanten met een rode roos. Tevens is een doel om klanten meerdere winkels/horecazaken te laten bezoeken om zo een bosje rozen te verzamelen. De actie wordt gepromoot door plaatsing van billboards, raamposters bij de deelnemers en meldingen op sociale media. 

Op 20 november 2023 werd, in het overleg WCL5 en de Stadsregisseur, besloten opnieuw deze actie te gaan organiseren.


Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?

Alle deelnemende winkeliers/ondernemers en horecauitbaters in de gemeente Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek. De actie bevordert de aankopen op die dag en de binding winkelier - klant.


Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied?

De deelnemers willen hun klanten bedanken voor hun loyaliteit en het doen van hun inkopen in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek.

 

Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?

Alle klantgerichte acties zijn belangrijk voor de economie van onze gemeente. De slogan KOOP LOKAAL verdient het om versterkt te worden.

 

Is voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend?

De gemeente Wijk bij Duurstede wordt gevraagd om een bijdrage van €500.

 

Aanvullende opmerkingen

Vertrouwend op het succes van de actie in 2023 en gesteund door belangstelling vanuit de horeca wordt deze actie georganiseerd. Het succes hangt af van het enthousiasme van de deelnemers. In de maand december zal dit moeten blijken. Afhankelijk van de respons op onze uitnodigingen en deelname zal het kostenplaatje bewegen.

 

Klik hier voor de begroting

 

 

 

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2024 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design