homedeelgebiedenWijk bij DuurstedeOpslagruimte collectief materiaal W/C/L

Opslagruimte collectief materiaal W/C/L

Het doel van de aanvraag is om opslag te bieden voor alle benodigdheden die nodig zijn voor de organisatie van evenementen, seizoensgebonden decoraties en sociaaleconomische initiatieven binnen onze gemeente. In de huidige situatie worden dergelijke faciliteiten niet aangeboden, wat resulteert in de ongewenste oplossing dat privépersonen op eigen kosten moeten voorzien in opslag. Dit leidt tot verlies en verspreiding van spullen, die niet altijd weer boven water komen, zoals bijvoorbeeld kerstdecoraties. 


Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?

Dit project levert geen direct financieel voordeel op. Het heeft een faciliterende functie die momenteel ontbreekt in onze gemeenschap, en we willen deze lacune aanpakken met behulp van dit initiatief.


Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied?

Dankzij de faciliterende functie die deze opslagruimte zal vervullen, krijgen we een centraal punt om alle decoraties en benodige apparatuur voor de organisatie van evenementen in goede staat te bewaren. Dit stelt ons in staat om onze energie te concentreren op het verbeteren van de kwaliteit van evenementen en acties, wat ten goede zal komen aan iedereen. Het voorkomt ook herhalende kosten door verlies van diverse benodigdheden.


Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?

- Idem.


Wat zijn de begrote kosten voor dit project?

  • Voor het jaar 2023 zijn de kosten begroot op €7.000.
  • Dit bedrag omvat de huur, verzekering, stroomkosten tot januari 2024 en de kosten voor het gereedmaken van de opslagruimte 


Voor welk bedrag doet u een aanvraag?

€7.000


Is voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend?

Er zijn geen andere verzoeken ingediend of financiële steun aangevraagd voor dit project.


Aanvullende opmerkingen

  • L.O.K. dient namens de verenigingen en stichtingen van gemeente WbD, zoals het OKW, Lions Levefanum, Schaats bij Duurstede, enz., deze financieringsaanvraag in voor een opslagruimte. L.O.K. zal de rol van beheerder op zich nemen en de administratieve verantwoordelijkheid dragen. Deze ruimte zal binnen de mogelijkheden ook beschikbaar zijn voor andere organisaties die dezelfde filosofie delen als ons beleid. 
  • De ondersteuningsbrieven van de andere organisaties ontbreken. De voorzitters van deze organisaties kunnen worden benaderd en zullen hun steun waarborgen.

Klik hier voor de begroting

 

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2024 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design