homedeelgebiedenWijk bij DuurstedeKerstverlichting Winkelcentrum De Horden

Kerstverlichting Winkelcentrum De Horden

OBW is in samenwerking WC de Horden gekomen tot het besluit dat WC de Horden toe is aan nieuwe Kerst verlichting. Na het aanpassen van het plein bij het WC is er een nieuwe offerte gemaakt door Starlight welke ook de verlichting voor het Centrum geleverd heeft.

Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?
Iedere ondernemer in het WC de Horden heeft baat bij sfeervolle goedwerkende verlichting in de donkere maanden van het jaar. Dit werkt voor de horeca en voor winkeliers omzet verhogend tevens komt de consument hierdoor helemaal in de december stemming!

Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied? Dit is een sfeermaker waar ook de bewoners profijt aan zullen bevinden. Hoe gezellig is het niet om met zulke verlichting aan thuis te komen na een dag werken? Je voelt je gelijk thuis.

Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?
Als ons centrum een uitnodigende uitstraling heeft willen wij dit door de hele stad doortrekken. 1 uitstraling. 1 gezicht. Hier zal de consument, als mede als de ondernemers positief over zijn en daar is iedereen bij gebaat.

Wat zijn de begrootte kosten voor dit project?
€ 10.943,34

Voor welk bedrag doet u een aanvraag?
€ 10.943,34

Is voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend?
Nee

Aanvullende opmerkingen
Genoemde bedragen zijn levering en montage. Los komt hier nog bij een 5 jarig contract voor de onderhoud en de- montage. (zie bijlage) a 1639,- (jaarlijks)

Klik hier voor de begroting

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2023 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design