homedeelgebiedenWijk bij DuurstedeKerstverlichting Winkelcentrum De Heul

Kerstverlichting Winkelcentrum De Heul

In navolging op de aanvraag voor kerstverlichting voor winkelcentrum De Horden volgt nu een aanvraag voor kerstverlichting voor winkelcentrum De Heul. Dinsdag 28 september 2021 bracht Dhr. Ton Wesseling van Starlight Holland BV uit Heino een bezoek aan WC. De Heul en werd het toekomstige ontwerp besproken. De begroting volgt zo spoedig mogelijk. Gezien het feit dat de beoogde gevelornamenten verplaatsbaar zijn, is er geen belemmering deze op de huidige gevels van de winkels aan te brengen.

 

Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?
Iedere ondernemer in het winkelcentrum heeft baat bij sfeervolle goedwerkende verlichting in de donkere maanden van het jaar. Dit werkt voor de horeca en andere winkeliers omzetverhogend en is tevens heel prettig voor de consument om haar inkopen te doen. De verlichting is noodzakelijk omdat vandalen de bestaande verlichting hebben vernield door bewust de draden, net achter de stekkers, door te knippen.

 

Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied?
De verlichting brengt sfeer aan op het winkelcentrum waar ook omwonenden profijt van zullen hebben. Hoe gezellig is het om in een sfeervolle omgeving de inkopen te kunnen doen na een dag hard werken.

 

Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?
Als de drie winkelcentra van Wijk bij Duurstede voorzien zijn van deze gelijkvormige verlichting geeft dit een extra dimensie aan de uitnodigende uitstraling waarmede de ondernemers positief en verenigd naar buiten treden. Hiermede is ondernemend Wijk bij Duurstede erg gebaat.

 

Wat zijn de begrootte kosten voor dit project?
De kosten liggen in de buurt van die van WC. De Horden. Het uiteindelijke bedrag zal in de definitieve begroting tot uiting komen.

 

Voor welk bedrag doet u een aanvraag?
Ik houd rekening met ongeveer een bedrag van 10.000 euro.

 

Is voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend?
Neen.

 

Aanvullende opmerkingen
De condities waaronder deze levering, montage en service tot stand komt, is gelijkvormig aan de aanvraag van WC. De Horden. In eerdere termijn zijn er afspraken gemaakt, in de deelraad Wijk bij Duurstede van het ONF, over de financiering en uitvoering van de kerstverlichting voor WC. De Horden alsmede die van WC. De Heul. In overleg met Mevr. Paula Bodok heb ik besloten, ondanks het ontbreken van een begroting, de aanvraag in te dienen.

 

Klik hier voor de begroting

 

Klik hier voor het lichtplan

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2023 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design