homedeelgebiedenSport- en onderwijsSleepwijk: schip Sealions Wijk

Sleepwijk: schip Sealions Wijk

Geef een korte beschrijving van het initiatief waarvoor u een financiering vanuit het Ondernemersfonds wilt ontvangen.

Als scoutingvereniging streven wij ernaar om jongeren de kans te bieden zich te ontwikkelen op verschillende gebieden, waaronder het zeemanschap. Onze sleepboot, genaamd Sleepwijk, heeft vele jaren dienst gedaan als oefenobject voor onze jeugdleden om ervaring op te doen met het varen, navigeren en manoeuvreren op het water.

Helaas heeft de sleepboot in de loop der jaren te maken gehad met slijtage en enkele technische problemen. Dit heeft ertoe geleid dat de boot momenteel niet inzetbaar is en onze jeugdleden niet kunnen genieten van de waardevolle ervaringen die het varen met de sleepboot met zich meebrengt.

Om de sleepboot weer operationeel te maken en de veiligheid van onze jeugdleden te waarborgen, is een revisie dringend nodig. Dit omvat onder andere het vervangen van essentiële onderdelen, reparatie van de romp en een algehele opknapbeurt van het interieur.

De kosten voor de revisie van de sleepboot zijn geschat op € 6.000,-. Helaas beschikken wij als scoutingvereniging niet over voldoende financiële middelen om dit volledige bedrag zelf te dragen. Daarom wenden wij ons tot uw fonds met het verzoek om een bijdrage voor dit belangrijke project.

 

Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?

De leden van de scouting vereniging Omliggende verenigingen, dmv ondersteuning op het water

 

Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied?

Wij geloven dat een investering in de revisie van onze sleepboot niet alleen ten goede komt aan onze huidige jeugdleden, maar ook aan toekomstige generaties. Door jongeren de mogelijkheid te bieden om te leren en te groeien in een omgeving waar zij zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandige en verantwoordelijke individuen, dragen wij bij aan de opbouw van een sterke gemeenschap.

 

Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?

Veilige voortzetting van de activiteiten op het water van de lokale scoutingvereniging, door het weer vaarbaar maken van de sleepboot. Zie ook bijlage.

 

Is voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend?

Ja


Aanvullende opmerkingen

Wij hopen oprecht dat u onze aanvraag positief kunt beoordelen en een bijdrage kunt leveren aan de revisie van onze sleepboot. Uw steun zal van onschatbare waarde zijn en zal ons helpen om onze jeugdleden een onvergetelijke scoutingervaring te bieden.

Graag zouden wij bereid zijn om in een persoonlijk gesprek toe te lichten hoe de revisie van de sleepboot bijdraagt aan onze doelstellingen als scoutingvereniging. We kijken er naar uit om uw reactie te mogen ontvangen.

 

Klik hier voor de begroting

 

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2024 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design