homedeelgebiedenSport- en onderwijsVriezer Fortissimo

Vriezer Fortissimo

Voor de Handbalvereniging Fortissimo doen we deze aanvraag. De vereniging is groeiende doordat inwoners van onze gemeente ons weten te vinden. De club heeft de afgelopen jaren minder inkomsten gegenereerd door de wel bekende redenen. HV Fortissimo heeft het beheer over de kantine die ook voorziet aan gebruikers en bezoekers van sporthal de Rijnsloot (O.a. FIT volleybal, badminton, EHBO, Excelsior, Basisscholen uit Cothen, WTC). Het complex zelf is van de sportstichting. We doen een aanvraag om onze inventaris in deze kantine te verbeteren en te verduurzamen. De vriezer die gebruikt wordt voor vriesproducten dan wel voor coolpacks (blessure moet je koelen) is sterk verouderd. We willen deze vervangen door duurzamere modellen (lage energieklasse). Hopelijk wil het Ondernemersfonds ons helpen.

Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?
Alle leden en bezoekers van onze vereniging maar ook de gebruikers en bezoekers van sporthal de Rijnsloot hebben baat bij een goede vriezer. Tevens heeft de vereniging baat bij lagere doorbelaste energiekosten door de sportstichting. Doordat de kosten van energie door verbruik sterk lager zullen worden kan de club deze gelden inzetten voor verdere verbetering/verduurzaming van de club en kunnen de prijzen in de kantine niet teveel te hoeven stijgen (zoals bij veel horeca is gebruikt). Tevens heeft deze vriezer een goede/ruime en overzichtelijke indeling zodat men overzicht heeft en de coolpacks beter voor de hand liggen (bij blessure van belang). 

Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied?
We hebben inmiddels veel leden (vooral jongeren) uit onze gemeente die handballen en gebruik maken van de sporthal en kantine. Het betekent dus dat zij gebruik kunnen maken van betere faciliteiten. Maar ook andere verenigingen die gebruik maken van de faciliteit die de handbal verzorgt. HV Fortissimo organiseert diverse activiteiten voor de jeugd waaronder schoolbankhandbal (basisschoolkinderen voor de gemeente), aanleg zandvelden voor gebruik door diverse organisaties (volleybal, judo, BSO, scholen) etc. Sportief en gezellig. En als je goede randvoorwaarden creeert kan het allen maar beter worden!

Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?
zie hierboven maar daarnaast doen wij, als beheerder van complex De Rijnsloot, mee aan de verduurzaming binnen de gemeente wijk bij Duurstede.

Wat zijn de begrote kosten voor dit project?
€2.166,91

Voor welk bedrag doet u een aanvraag?
€1.000,-

Is voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend?
Nee, momenteel niet. 

Klik hier voor de offerte

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2024 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design