homedeelgebiedenSport- en onderwijsVlaggenmasten SVL

Vlaggenmasten SVL

Geef een korte beschrijving van het initiatief waarvoor u een financiering vanuit het Ondernemersfonds wilt ontvangen.

Om onze club financieel gezond te houden, onze leden te voorzien van benodigd sportmateriaal en sportfaciliteiten te onderhouden zijn we afhankelijk van sponsorgelden. Door de toenemende kosten zijn we genoodzaakt nieuwe sponsorgelden voor de club binnen te halen. 


Hiervoor willen we vlaggenmasten met baniervlaggen op ons complex plaatsen die zichtbaar zijn op ons sportpark, de parkeerplaats en zelfs vanaf de provinciale weg. Een ideale kans voor lokale bedrijven om hun zichtbaarheid te vergroten door een baniervlag te sponsoren. Er zijn 10 sponsoren gevonden die graag deelnemen aan dit project en invulling willen geven met een baniervlag op een vlaggenmast. Hiervoor zijn ze bereid een vaste vergoeding per jaar te betalen waarmee de kosten van de baniervlaggen worden gedekt en de benodigde financiële middelen beschikbaar komen voor de vereniging. 


De baniervlag en daarmee advertentieplek verdient zichzelf dus terug. Onze aanvraag betreft de aanschaf van de vlaggenmasten, hiervoor hebben we liquide middelen nodig om ze voor te kunnen financieren. We zouden hiervoor graag een rentevrije lening bij het Ondernemersfonds willen aanvragen, waarbij we het gevraagde bedrag binnen 5 jaar terugbetalen aan het Ondernemersfonds. 

 

Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?

De leden van SVL voetbal. In eerste instantie financieel, zodat we daarmee de voorzieningen en faciliteiten van de club kunnen onderhouden. In tweede instantie hebben de deelnemende bedrijven baat met een extra kans om zichtbaar te zijn met hun bedrijfslogo. 

 

Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied?

Het betekent vooral dat de SVL sportleden uit Langbroek verzekerd zijn van de continuiteit van onze voetbalvereniging. Waarbij we toegankelijk kunnen blijven voor onze huidige en nieuwe leden middels verenigingswaardige contributie en verzorging van sportattributen. Het representatief houden van het complex vergroot naar ons idee ook de uitstraling voor het gehele dorp. 

 

Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?

Het punt hierboven geldt ook voor onze leden uit Wijk bij Duurstede en Cothen. Het betekent daarnaast dat met name de lokale Wijkse bedrijven de mogelijkheid hebben om zich, op een maatschappelijk betrokken manier, kunnen laten zien. Ze sluiten zich op die manier aan bij onze club, waar we ervoor gaan om de bedrijven met elkaar en de club in verbinding te brengen. 

 

Is voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend?

Nee

 

Aanvullende opmerkingen

We vragen dus geen financiële bijdrage, maar een toegankelijke rente. Zodat we onze liquiditeit op peil kunnen houden, maar toch de voor ons grote investering kunnen doen op toekomstige inkomsten die zich terug zullen betalen. We hebben al afspraken met 10 bedrijven die zich voor 3 jaar willen verbinden aan een vlaggenmast met een baniervlag. 


We staan open voor andere manieren van ondersteuning, maar dit lijkt ons het meest gepast richting andere verenigingen. We doen graag iets fysiek terug op ons complex voor ondernemend Wijk bij Duurstede als tegenprestatie. 

 

Klik hier voor de begroting

 

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2024 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design