homedeelgebiedenSport- en onderwijsTribune voor SVL VOlleybal

Tribune voor SVL VOlleybal

Voor de nieuw gestarte afdeling Volleybal bij SVL (sinds juni 2020), willen wij drie tribunes aanvragen zodat er bij thuiswedstrijden meer mensen kunnen komen kijken. Op dit moment is er in de zaal weinig plek voor toeschouwers om ons aan te moedigen (staand langs de zijden, of via twee kleine raampjes van de kantine boven). Zodra de coronamaatrdegelen versoepelen en we hopelijk in September weer van start kunnen met de competitie, hopen we op vrijdag avond en zaterdag middag een bruisend (nieuw) middelpunt van de club/gemeente/langbroek te worden.

Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?
Verschillende afdeling bij SVL Langbroek en huurders bij SVL hebben baat bij de aanschaf van de tribunes. Zo wordt er in de zaal: gegymd (SVL), gebadmintond (SVL), karate gedaan (extern), gevolleybald (SVL, twee teams) en maken basisscholen er gebruik van. Met de aanschaf van drie tribunes kunnen dus veel partijen genieten van toeschouwers. Naast dat het voor de zaal een pluspunt is, is het voor toeschouwers ook een plus om een mogelijkheid te hebben om te kijken bij sportende vrienden/familie. Door de aanschaf van tribunes kunnen er meer toeschouwers de sport aanschouwen. Hiernaast verlengen we op de zaterdag de toeschouwersstroom bij SVL, omdat het thuisspelende Volleybal team nog speelt als het thuisspelende voetbalteam klaar is. Daarmee genereert SVL in zijn geheel meer inkomsten door consumpties etc. Daarnaast is het mooi dat op deze manier ook de verschillende sporten bij SVL elkaar kunnen versterken.

Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied?
De aanschaf van drie tribunes, heeft voor bewoners de volgende voordelen:

    • Toegankelijk bij de volleybal (en meer sporten) van SVL kijken, waardoor op een laagdrempelige manier kennis kan worden gemaakt met de (volleybal) sport (en) bij SVL.
    • In Langbroek zijn weinig ontmoetingsplekken voor bewoners. Met tribunes in de zaal bij SVL kunnen onder andere de thuiswedstrijden van SVL Volleybal fungeren als een bruisende ontmoetingsplek op de vrijdag avond en zaterdag middag.
    • Bewoners kunnen zittend een wedstrijd aanschouwen (i.p.v. staand)

Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?
Doordat er door aanschaf van nieuwe tribunes meer mensen kunnen komen kijken en daardoor de zaal bij SVL (tijdens wedstrijden) als ontmoetingsplek fungeert, zullen de sporten in Langbroek ook meer bekendheid creëren. Wat hoogstwaarschijnlijk ook stimuleert tot meer sportende mensen in de omgeving. De leden van SVL Volleybal komen niet alleen uit Langbroek, maar uit de wijde omgeving. Door Volleybal bij SVL zo aantrekkelijk mogelijk te maken, hopen we aankomende jaren te groeien als gezellige vereniging (met wie weet ook een toekomst in jeugd, mannen- en mix teams)

Wat zijn de begrootte kosten voor dit project?
€ 6.060,-

Voor welk bedrag doet u een aanvraag?
€ 6.060,-

Is voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend?
Nee

Aanvullende opmerkingen
We hopen dat jullie net als ons enthousiast worden van het idee van alle toeschouwers die we plek kunnen bieden bij de aanschaf van 3 tribunes. Op naar een bruisende club met heel veel gezelligheid! We hebben op dit moment alle opties bekeken voor tribunes die kantelbaar zijn (zodat we hem makkelijk kunnen verplaatsen en opruimen) en de juiste afmetingen heeft die in de zaal passen (met de verplichte lege afstand buiten de volleybalvelden van de Nevobo-richtlijnen). In de bijlage een offerte van Jeka Service, een bedrijf wat als enige een betaalbare optie biedt voor een kantelbare/opklapbare tribune (voor binnengebruik). De offerte is gebaseerd op twee tribunes.

Klik hier voor de offerte

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2024 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design