homedeelgebiedenSport- en onderwijsSuperteam georganiseerd door Fortissimo

Superteam georganiseerd door Fortissimo

Van 27 tot en met 30 december wordt het 34e Superteam in Sporthal de Rijnsloot georganiseerd. Het sportevenement bestaat uit 8 verschillende sporten en vindt in de avonduren plaats. Het evenement vindt zoals gewoonlijk tussen kerst en oud en nieuw plaats. Jongeren vanaf 18 jaar kunnen zelf een team samenstellen en zich onder een zelfbedachte teamnaam opgeven voor het toernooi.

Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?
Alle deelnemers die zich opgegeven hebben om gezamenlijk 4 avonden met elkaar te komen sporten. Het is een gezelligheidstoernooi waarbij ook vrienden en familie welkom zijn om de sporters aan te komen moedigen. De organisatie van het toernooi wordt door vrijwilligers van HV Fortissimo gedaan. De club heeft zowel op sportief als op financieel vlak baat bij dit project. Het toernooi zorgt voor de kantine inkomsten maar ook voor de promotie van de eigen sport en vereniging.

Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied?
Het toernooi is toegankelijk voor jongeren vanaf 18 jaar. De teams komen met name uit Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede. Daarnaast komen er veel bezoekers op het evenement af om de teams aan te moedigen of een drankje te komen drinken. Het evenement is inmiddels een begrip in Cothen en staat goed op de kaart. De laatste jaren is het evenement uitgebreid en weten met name teams uit Wijk bij Duurstede het toernooi goed te vinden. Het is een van de weinige evenementen wat jaarlijks terugkeert en na 2 corona jaren nog steeds populair is. 

Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?
Het is een uniek toernooi omdat het toernooi op vier avonden plaats vindt. Daarnaast bestaat het toernooi uit 8 sporten en staat de gezelligheid voorop waardoor het toernooi laagdrempelig en leuk is voor zowel sporters als niet sporters. Naast het sporten zorgen we voor gezellige muziek en wat te drinken en te eten in de kantine zodat het elke avond een feestje is. 

Wat zijn de begrootte kosten voor dit project?
Eur 6.214,82

Voor welk bedrag doet u een aanvraag?
Eur 2.889,48

Is voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend?
Nee

Aanvullende opmerkingen
Het evenement is populair en het aantal teams is de afgelopen jaren toegenomen. Dat is een mooie ontwikkeling maar daarnaast zien we ook dat dergelijke evenementen (helaas) niet meer zonder beveiliging kunnen plaatsvinden. We hebben voorgaande jaren ervaren dat er toch wat kleine incidenten zijn opgetreden en we hebben de capaciteit en kunde niet om de beveiliging zelf op ons te nemen. We hebben daarom een extra kostenpost door de inhuur van professionele beveiliging. Hier willen wij graag een aanvraag voor ondersteuning voor indienen om zo een veilig en gezellig toernooi te kunnen organiseren.

Klik hier voor de begroting

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2024 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design