homedeelgebiedenSport- en onderwijsPersonal fitheidstraining

Personal fitheidstraining

Personal Fitheidstraining
6039 Inwoners in de gemeente Wijk bij Duurstede is tussen de 60 en 80 jaar. Dit is 25% van het totale aantal inwoner. Voor deze leeftijdscategorie is het goed om te blijven trainen. Om de trainingen op een juiste manier uit te kunnen voeren is het wenselijk om hierbij de juiste aanwijzingen te krijgen. Echter personal training is voor deze doelgroep vaak te kostbaar.

 

Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?
De personen die hiervoor in aanmerking komen kunnen op een betaalbare manier op de juiste manier sporten. Omdat door deze manier van trainen de personen fitter blijven en daardoor zelfstandiger zijn de kosten voor de gemeenschap kleiner.

 

Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied?
Hierdoor is het mogelijk voor deze leeftijdsgroep een op betaalbare manier te kunnen trainen waarbij er persoonlijk aanwijzingen worden gegeven.

 

Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?
Omdat SBS Sport een stichting is die geen doel heeft om winst te maken maar waar de passie is deze doelgroep zo goed mogelijk te begeleiden d.m.v. personal training vragen wij u hiervoor een subsidie van € 1.000,- toe te kennen waardoor zoveel mogelijk ouderen op een juiste manier kunnen sporten.

 

Wat zijn de begrootte kosten voor dit project?
€ 2.600,-

 

Voor welk bedrag doet u een aanvraag?
€ 1.000,-

 

Is voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend?
Nee

 

Aanvullende opmerkingen

 

Klik hier voor de begroting

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2024 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design