homedeelgebiedenSport- en onderwijsCothense Beachweken

Cothense Beachweken

Tijdens de Cothense Beachweken worden de buitenvelden van Sporthal de Rijnsloot omgetoverd tot ware beach-velden. Op deze velden kunnen verschillende (sport)activiteiten worden georganiseerd. Op de beach-velden kunnen sporten zoals beachvoetbal, beachhandbal, beachtennis, beachbadminton, footvolley, speedbadminton, beachhockey en beachvolleybal beoefend worden. Beachsporten hebben een positief imago en trekken een grote diversiteit van doelgroep aan. Er zal een mogelijkheid geboden worden aan sport-verenigingen, scholen, kinderdagverblijven en andere geïnteresseerden in de Gemeente Wijk bij Duursede om gebruik te maken van de beach-velden. Daarnaast zullen er vanuit H.V. Fortissimo de volgende toernooien georganiseerd worden: - CK (Cothens Kampioenschap) Beach toernooi (dit toernooi is gericht op jongeren). - Jeugd Beach Handbal Toernooi voor basisschoolkinderen - Beach Handbal toernooien voor handbalverenigingen uit de omgeving. Het idee achter de Cothense Beachweken is dat iedereen zijn/haar sport ook op het zand kan uitoefenen. Daarnaast is het doel ook om jong en oud te laten sporten op een andere manier dan het gebruikelijke en het belangrijkste is misschien nog wel om iedereen weer in gezellige sferen naar elkaar toe te brengen na het coronavirus.

 

Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?
Alle deelnemers van de Cothense Beachweken. Daarnaast zijn de Cothense Beachweken een mooie kans om meer leden te werven voor (sport)verenigingen.

 

Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied?
Inwoners van de gemeente Wijk bij Duurstede kunnen hun eigen sport of een andere sport op een andere manier uitvoeren dan dat ze gewend zijn, namelijk op het zand.

 

Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?
Inwoners van de gemeente Wijk bij Duurstede (zowel jong als oud) worden getriggerd om in beweging te komen op het zand. Daarnaast zorgen de Cothense Beachweken ervoor dat mensen gezellig bijeen kunnen komen na de corona-periode.

 

Wat zijn de begrootte kosten voor dit project?
€ 4.912,03

 

Voor welk bedrag doet u een aanvraag?
€ 1.062,03

 

Is voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend?
Ja, bij het Sportakkoord. Zij hebben een bedrag van € 2.300,- toegekend.

 

Aanvullende opmerkingen
Klik hier voor de begroting

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2024 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design