homePROJECTENtoegewezen

(DEELS) TOEGEWEZEN PROJECTEN

Kerstverlichting 2023
Geplaatst op: 12 september 2023

De aard van deze aanvraag is gelegen in het onderhoud van de kerstverlichting welke jaarlijks het (winkel)centrum de sfeer geeft die onze stadskern verdient. Met het onderhoud wordt de kerstverlichting: aangebracht, vervangen indien nodig, en weer verwijderd aan het eind van de periode. Lees meer »

Upgrade cameranetwerk bedrijventerrein Broekweg-Langshaven
Geplaatst op: 1 september 2023

Vanuit het overleg met politie, brandweer en gemeente voor certificering van het KVO-B (Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen) is geconcludeerd dat er een manco is van camera’s langs het kanaal en achter de bedrijven aldaar. Met onze leverancier Teleconnect is de regio verkend en een voorstel voor een upgrade gedaan.  Lees meer »

Lekkodagen 2023
Geplaatst op: 31 augustus 2023

Het organiseren van de Lekkodagen op 23 en 24 september, het mooiste maritieme evenement van Midden Nederland in de Stadshaven van Wijk bij Duurstede gericht op schepen met een historisch karakter.

  Lees meer »

Knotshockey 2023
Geplaatst op: 1 augustus 2023

Knotshockey voor alle kinderen in de Gemeente Wijk bij Duurstede uit groep 3, 4 en 5.

  Lees meer »

Excelsior Twirlteam deelname EK 2023 - Sponsormarkt
Geplaatst op: 18 juli 2023

Twirlteam Cothen is op 13 mei Nederlands Kampioen geworden! Nu morgen ze Nederland vertegenwoordigen op het EK in Bulgarije in oktober van dit jaar. Om dit mogelijk te maken voor de meiden is €15.500 nodig en daarvoor zijn we nu allerlei sponsoracties aan het doen zoals lege flessenacties en een groot sponsorevent op 2 september! Lees meer »