homePROJECTENafgewezen

AFGEWEZEN PROJECTEN

Wijkse Passie
Geplaatst op: 17 februari 2024

Vanuit het verlangen om, in de donkere periode van de coronapandemie, een sprankje hoop te verspreiden en een gevoel van verbondenheid te creeren, hebben we in 2021 onze eigen eerste versie van The Passion, De Wijkse Passie, tot leven gebracht. 

Na twee succesvolle online edities was het in 2023 tijd voor onze allereerste live uitvoering op de bekende Goede Vrijdag voor Pasen. Met de gulle steun van lokale ondernemingen, toegewijde vrijwilligers en onze loyale fans hebben we een onvergetelijke show neergezet in het Dorpshuys van Cothen. 

We zijn vast van plan onze voorstelling dit jaar naar hetzelfde niveau te brengen. Liever doen we er zelfs nog een schep bovenop! 

  Lees meer »

Banieren De Heul
Geplaatst op: 29 januari 2024

De banieren van Winkelcentrum De Heul zijn aan vernieuwing toe. De tand des tijds heeft zijn werk gedaan maar vooral de wind is hier de oorzaak van. Lees meer »

Met je Hart Wijk
Geplaatst op: 22 januari 2024

Doel van de Stichting Met je Hart Wijk bij Duurstede is om eenzame 70+ers in de gemeente Wijk bij Duurstede alleenstaand en zelfstandig wonend maandelijks samen te brengen tijdens een etentje bij de Wijkse horeca en zorgen dat ze weer sociale contacten gaan maken.  Lees meer »

Groen Pleintje
Geplaatst op: 9 november 2023

Vergroening en herinrichting van gedeelte van Klooster Leuterstraat en het pleintje bij nr 26-32 met als doel: 

  • Verminderen van hittestress en wateroverlast 
  • Versterken van biodiversiteit
  • Aantrekkelijker maken van binnenstad 
  • Terugbrengen van verkeersoverlast 
  • Met behoud van parkeergelegenheid 
Lees meer »

Vlaggenmasten SVL
Geplaatst op: 14 december 2023

Om onze club financieel gezond te houden, onze leden te voorzien van benodigd sportmateriaal en sportfaciliteiten te onderhouden zijn we afhankelijk van sponsorgelden. Hiervoor willen we vlaggenmasten met baniervlaggen op ons complex plaatsen die zichtbaar zijn op ons sportpark, de parkeerplaats en zelfs vanaf de provinciale weg.

Een ideale kans voor lokale bedrijven om hun zichtbaarheid te vergroten door een baniervlag te sponsoren! Lees meer »