homePROJECTENafgewezen

AFGEWEZEN PROJECTEN

Upgrade SVL tenniskantine
Geplaatst op: 3 oktober 2023

SVL Tennis bestond tijdens de Corona periode nog maar uit 50 leden. Jeugdleden waren er niet. Er is een nieuw tennisbestuur gekomen waarmee er weer ’leven’ is gekomen. Nu staan we op 81 leden en zijn weer groeiend en bloeiend. De kantine vormt een belangrijke schakel voor gezelligheid en ook kantineomzet is belangrijk voor de financiën. 

We hebben een plan gemaakt om de kantine te upgraden. Lees meer »

Superteam georganiseerd door Fortissimo
Geplaatst op: 28 november 2022

Van 27 tot en met 30 december wordt het 34e Superteam in Sporthal de Rijnsloot georganiseerd. Het sportevenement bestaat uit 8 verschillende sporten. Lees meer »

Eetproject eetmaatjes
Geplaatst op: 15 november 2022

Het Eetproject wat we willen starten heeft twee onderdelen. Allereerst willen we in het E&E gasthuis een aantal keren per week gaan koken voor kwetsbare inwoners, met name ouderen. Dan vooral voor de groep die omdat ze alleen moeten eten, slecht eten. Daarnaast willen we ook mensen een op een koppelen In de thuissituatie. Zodat mensen structureel momenten hebben dat ze niet alleen eten.  Lees meer »

Wandelgids van Dorestad naar Dokkum
Geplaatst op: 15 november 2022

Het ontwikkelen van het langeafstandswandelpad Van Dorestad naar Dokkum: door het landschap van Bonifatius.  Lees meer »

Wijkse Dijkloop
Geplaatst op: 22 september 2022

De Wijkse Dijkenloop is een kleine, maar sfeervolle loop in een prachtige omgeving. Het vervoer naar de startlocatie per bus geeft deelnemers een "schoolreisjes-gevoel".  Lees meer »