homenieuws#WIJKHERSTELT

Het coronavirus heeft ons allemaal getroffen. Maar in het bijzonder veel ondernemers. De kosten lopen door en de inkomsten dalen vaak sterk en soms zelf tot nul. Hoe zwaar deze tijd ook is, er komt weer een moment van herstel. Het Ondernemersfonds wil het herstel van ondernemers een impuls geven. Daarvoor heeft zij een brede oproep gedaan voor samenwerking en creëren van draagkracht in de uitvoering van een ondersteuningsprogramma. In petit comité is de aanpak van #WIJKHERSTELT (Herstel na Corona) uitgedacht.
Het traject bevat ondersteuning ondernemers bij problemen en mogelijk in een tweede fase impuls van lokale bestedingen door en binding met de consument.
Doelgroep en vraag
Ondernemers die als gevolg van de coronacrisis in de problemen zijn gekomen of voor nieuwe uitdagingen staan, hebben mogelijk behoefte aan ondersteuning van deskundigen om hier (snel) uit te komen.
Aanbod
Ondernemers kunnen terecht bij #WIJKHERSTELT, een team van ondernemers en experts die een klankbord kunnen bieden en/of advies en ondersteuning kunnen geven. In het hulptraject worden primair experts en adviseurs uit gemeente Wijk bij Duurstede ingezet volgens het credo Wijk helpt Wijk.

Lees hier de brief die verzonden is naar de ondernemers.

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2022 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design