homenieuwsVerbindend en duurzaam: Onder Het Maaiveld

Verbindend en duurzaam: Onder Het Maaiveld

Ruim 20 ’groene ondernemers’ hebben samen genoten van de prachtige film ‘Onder het Maaiveld’, die getoond werd in De Groene Toren te Langbroek. De film laat de fascinerende wereld zien die onder onze voeten ligt, en toont tegelijkertijd het belang van een gezonde bodem.

De introductie van Corienne Merkens als initiatiefneemster, en de aanwezigheid van filmmaker Ignas van Schaick maakte dat de ondernemers met elkaar in verdiepend gesprek konden gaan. Deelnemers waren erg enthousiast om elkaar als groene-ondernemers te ontmoeten en te sparren over hun werkzaamheden en ideeën. Er zijn zelfs al gedachten ontstaan om de krachten te bundelen in een bijzonder en groen evenement in 2024. 

Deze bijeenkomst is georganiseerd met een bijdrage van het Ondernemersfonds. Het bestuur juicht initiatieven van duurzame en verbindende aard toe - en nodigt andere ondernemers uit om dit soort evenementen te organiseren en voor te leggen aan het Ondernemersfonds indien een financiële bijdrage nodig is. Klik op ’Start je aanvraag’! 

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2024 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design