homenieuwsOp bezoek bij ONF Utrecht!

Op bezoek bij ONF Utrecht!

Via het Landelijk Platform Ondernemersfondsen ontmoette ik Kyra Kasel, de fondsmanager van ONF Utrecht. Het was ontzettend waardevol om ervaringen uit te wisselen over het reilen en zeilen van ’onze’ fondsen.  

Utrecht is een fonds met 68 deelgebieden, 18.000 ondernemers en bestedingsruimte van enkele miljoenen. Het lijkt door de grootte misschien anders dan ons Wijkse fonds - ondertussen spelen dezelfde thema’s een grote rol. Aantrekkelijkheid van de economische gebieden is ook voor Utrechtse ondernemers heel belangrijk. 

Bloembakken, kerstversiering, maar ook kunst en cultuur worden hiervoor aangewend. De initiatieven zijn talrijk en heel inspirerend. Neem vooral een kijkje op: https://ondernemersfondsutrecht.nl/projecten/ en laat je inspireren voor een mooi collectief project in onze gemeente! 

Op 4 oktober zien we elkaar weer, met nog zo’n 50 fondsmanagers uit het hele land. Geweldig leuk en nuttig om van elkaar te leren en het meeste te halen uit de gelden voor een aantrekkelijk vestigingsklimaat een een vitale lokale economie! 

OFU&W

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2023 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design