homedeelgebiedenWijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede

Dit deelgebied bestaat uit de ondernemers in de binnenstad en de winkelgebieden De Heul en De Horden en overige ondernemers binnen Wijk bij Duurstede.

Het deelgebied wordt vertegenwoordigd door de deelraad en kent de volgende leden: 

PROJECTEN

Kerstverlichting 2023toegewezen
Geplaatst op: 12 september 2023

De aard van deze aanvraag is gelegen in het onderhoud van de kerstverlichting welke jaarlijks het (winkel)centrum de sfeer geeft die onze stadskern verdient. Met het onderhoud wordt de kerstverlichting: aangebracht, vervangen indien nodig, en weer verwijderd aan het eind van de periode. Lees meer »

Lekkodagen 2023toegewezen
Geplaatst op: 31 augustus 2023

Het organiseren van de Lekkodagen op 23 en 24 september, het mooiste maritieme evenement van Midden Nederland in de Stadshaven van Wijk bij Duurstede gericht op schepen met een historisch karakter.

  Lees meer »

Bloembakken 2023toegewezen
Geplaatst op: 29 mei 2023

Bloembakken met jaarlijks onderhoud voor de diverse winkelcentra Lees meer »

Bijdrage voor servicekosten Kerstverlichtingtoegewezen
Geplaatst op: 11 mei 2023

De aard van deze aanvraag is gelegen in het onderhoud van de kerstverlichting welke jaarlijks het (winkel)centrum de sfeer geeft die onze stadskern verdient. Met het onderhoud wordt de kerstverlichting: aangebracht, vervangen indien nodig, en weer verwijderd aan het eind van de periode.
   Lees meer »

Valentijnsdag winkelierstoegewezen
Geplaatst op: 3 januari 2023

In de periode maart-oktober 2022 hebben ondernemers en de gemeente gewerkt aan een gezamenlijke aanpak om de vitaliteit en de aantrekkelijkheid van de stad te versterken: Het project Vitale Binnenstad. 

Hiervoor staat de actie uit 2022 met Valentijnsdag van winkelcentrum De Heul centraal en wordt uitgebreid naar alle winkelgebieden: De Horden, centrumgebied en de dorpskernen Cothen en Langbroek.  Lees meer »

© 2016-2024 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design