homedeelgebiedenWijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede

Dit deelgebied bestaat uit de ondernemers in de binnenstad en de winkelgebieden De Heul en De Horden en overige ondernemers binnen Wijk bij Duurstede.

Het deelgebied wordt vertegenwoordigd door de deelraad en kent de volgende leden: 

PROJECTEN

Rozenactie Valentijn 2024afgewezen
Geplaatst op: 1 december 2023

Vorig jaar werd met succes de Rozenactie georganiseerd tijdens Valentijnsdag in de winkelgebieden van Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek. De actie wordt gehouden op woensdag 14 februari 2024. Op die dag verrast iedere deelnemende winkelier/ondernemer in onze gemeente hun klanten met een rode roos. Tevens is een doel om klanten meerdere winkels/horecazaken te laten bezoeken om zo een bosje rozen te verzamelen. De actie wordt gepromoot door plaatsing van billboards, raamposters bij de deelnemers en meldingen op sociale media.  Lees meer »

Kerstmarkt Wijk bij Duurstede 2023toegewezen
Geplaatst op: 4 november 2023

De traditionele kerstmarkt komt er weer aan. Gezellige kramen met eenzelfde uitstraling (rood met witte strepen), kerstbomen, aankleding en leuke afwisselende kraampjes met divers aanbod.

Het wordt weer een groot feest!

  Lees meer »

Kerstverlichting De Heul 2023toegewezen
Geplaatst op: 23 oktober 2023

De aard van deze aanvraag is gelegen in het onderhoud van de kerstverlichting welke jaarlijks (winkel)centrum De Heul in feestdagensfeer brengt. Met het onderhoud wordt de kerstverlichting aangebracht, verwijderd aan het eind van de periode en opgeslagen. Lees meer »

Opslagruimte collectief materiaal W/C/Lafgewezen
Geplaatst op: 17 oktober 2023

Het doel van de aanvraag is om opslag te bieden voor alle benodigdheden die nodig zijn voor de organisatie van evenementen, seizoensgebonden decoraties en sociaaleconomische initiatieven binnen onze gemeente. In de huidige situatie worden dergelijke faciliteiten niet aangeboden, wat resulteert in de ongewenste oplossing dat privépersonen op eigen kosten moeten voorzien in opslag. Dit leidt tot verlies en verspreiding van spullen, die niet altijd weer boven water komen, zoals bijvoorbeeld kerstdecoraties.  Lees meer »

Schaats bij Duurstede 2023toegewezen
Geplaatst op: 21 september 2023

De Schaatsbaan was vorig jaar een daverend succes! Naar schatting zijn een ruime 3000 (niet unieke) bezoekjes gepleegd gedurende de twee weken van exploitatie. De schaatsbaan heeft voornamelijk als doelstelling om gratis voor kinderen een kennismaking met het schaatsfeest te bieden.

  Lees meer »

© 2016-2024 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design