homedeelgebiedenWijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede

Dit deelgebied bestaat uit de ondernemers in de binnenstad en de winkelgebieden De Heul en De Horden en overige ondernemers binnen Wijk bij Duurstede.

Het deelgebied wordt vertegenwoordigd door de deelraad en kent de volgende leden: 

PROJECTEN

Met je Hart Wijkafgewezen
Geplaatst op: 22 januari 2024

Doel van de Stichting Met je Hart Wijk bij Duurstede is om eenzame 70+ers in de gemeente Wijk bij Duurstede alleenstaand en zelfstandig wonend maandelijks samen te brengen tijdens een etentje bij de Wijkse horeca en zorgen dat ze weer sociale contacten gaan maken.  Lees meer »

Activiteiten De Heul 2024toegewezen
Geplaatst op: 12 januari 2024

Voor de winkeliers in winkelcentrum De Heul breken er barre tijden aan. De sloop- en nieuwbouw van het centrum laat nog op zich wachten. Er is geen startpunt bekend. De loop naar het centrum neemt af en de winkeliers zien hun omzet dalen. Reden om de promotieactiviteiten voort te zetten in een poging het publiek te blijven prikkelen met acties en sfeervolle vieringen. Lees meer »

Groen Pleintjeafgewezen
Geplaatst op: 9 november 2023

Vergroening en herinrichting van gedeelte van Klooster Leuterstraat en het pleintje bij nr 26-32 met als doel: 

  • Verminderen van hittestress en wateroverlast 
  • Versterken van biodiversiteit
  • Aantrekkelijker maken van binnenstad 
  • Terugbrengen van verkeersoverlast 
  • Met behoud van parkeergelegenheid 
Lees meer »

De Vliert 50 jaar!toegewezen
Geplaatst op: 2 januari 2024

Op vrijdag 14 juni 2024 bestaat kinderboerderij de Vliert 50 jaar, een mooie mijlpaal! Dit feest gaan wij vieren met alle dieren, kinderen en volwassenen op zaterdag 15 juni 2024.

Er staat een fiks aantal activiteiten op het programma, waarmee we een breed publiek willen bereiken. Uiteraard veel kinderactiviteiten, maar zeker ook een aanbod voor hun ouders/verzorgers/grootouders.

Het wordt een bijzondere dag voor alle bewoners uit de gemeente Wijk bij Duurstede: op deze dag kunnen jong en oud elkaar op een ongedwongen manier ontmoeten. Uiteraard staan de dieren, op een voor iedereen veilige manier, centraal! 

  Lees meer »

Koningsdag 2024toegewezen
Geplaatst op: 19 december 2023

Viering Koningsdag 2024 in de binnenstad van Wijk bij Duurstede! Menig bewoner ziet uit naar Koningsdag. Het is een feest voor iedereen en (na de winter) een moment van ’opnieuw naar buiten’. Er is plezier, reuring en vermaak voor jong en oud.

  Lees meer »

© 2016-2024 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design