homedeelgebiedenSport- en onderwijs

Sport- en onderwijs

Alle sport- en onderwijsterreinen en -gebouwen in de gemeente Wijk bij Duurstede.

Het deelgebied wordt vertegenwoordigd door de deelraad en kent de volgende leden: 

PROJECTEN

Wijkse Dijkloopafgewezen
Geplaatst op: 22 september 2022

De Wijkse Dijkenloop is een kleine, maar sfeervolle loop in een prachtige omgeving. Het vervoer naar de startlocatie per bus geeft deelnemers een "schoolreisjes-gevoel".  Lees meer »

Healthy movesafgewezen
Geplaatst op: 18 september 2022

Het preventieve beweegprogramma ‘Healty Moves volwassenen’ (dat in september start) speelt in op de vraag om sport als middel in te zetten voor 18 plussers met psychische, somatische klachten en/of die weer op laagdrempelige manier willen beginnen met bewegen. Lees meer »

LED verlichting sporthal 2deels toegewezen
Geplaatst op: 16 augustus 2022

Conform het meerjaren onderhoudsplan staat vervanging van de verlichting in sporthal 2 gepland voor 2022. Gezien de positieve ontwikkelingen met betrekking tot led verlichitng en de goede ervaringen met dit type verlichting in sporthal 1 is de wens ontstaan om ook de verlichting in hal 2 op deze duurzame manier te vervangen. Lees meer »

Diabetes Challengetoegewezen
Geplaatst op: 24 juni 2022

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) is een beweegprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Als deelnemer wandel je ongeveer 20 weken lang samen met en zorgverlener en/of een beweegcoach één keer per week. Lees meer »

Cothense Beachwekentoegewezen
Geplaatst op: 12 april 2022

Tijdens de Cothense Beachweken worden de buitenvelden van Sporthal de Rijnsloot omgetoverd tot ware beach-velden. Op deze velden kunnen verschillende (sport)activiteiten worden georganiseerd. Lees meer »

© 2016-2023 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design