homedeelgebiedenSport- en onderwijs

Sport- en onderwijs

Alle sport- en onderwijsterreinen en –gebouwen in de gemeente Wijk bij Duurstede.

Het deelgebied wordt vertegenwoordigd door de deelraad, deze raad bestaat uit:

PROJECTEN

Superteam georganiseerd door Fortissimoafgewezen
Geplaatst op: 28 november 2022

Van 27 tot en met 30 december wordt het 34e Superteam in Sporthal de Rijnsloot georganiseerd. Het sportevenement bestaat uit 8 verschillende sporten. Lees meer »

Kinderspektakel Wijk bij Duurstedetoegewezen
Geplaatst op: 29 oktober 2022

Het Wijks Kinderspektakel is het grootste en leukste kinderevenement uit de gemeente Wijk bij Duurstede voor kinderen van 2 t/m 13 jaar dat vanaf 2017 in de kerstvakantie wordt georganiseerd. Lees meer »

Wijkse Dijkloopafgewezen
Geplaatst op: 22 september 2022

De Wijkse Dijkenloop is een kleine, maar sfeervolle loop in een prachtige omgeving. Het vervoer naar de startlocatie per bus geeft deelnemers een "schoolreisjes-gevoel".  Lees meer »

Healthy movesafgewezen
Geplaatst op: 18 september 2022

Het preventieve beweegprogramma ‘Healty Moves volwassenen’ (dat in september start) speelt in op de vraag om sport als middel in te zetten voor 18 plussers met psychische, somatische klachten en/of die weer op laagdrempelige manier willen beginnen met bewegen. Lees meer »

LED verlichting sporthal 2deels toegewezen
Geplaatst op: 16 augustus 2022

Conform het meerjaren onderhoudsplan staat vervanging van de verlichting in sporthal 2 gepland voor 2022. Gezien de positieve ontwikkelingen met betrekking tot led verlichitng en de goede ervaringen met dit type verlichting in sporthal 1 is de wens ontstaan om ook de verlichting in hal 2 op deze duurzame manier te vervangen. Lees meer »

© 2016-2023 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design