homedeelgebiedenSport- en onderwijs

Sport- en onderwijs

Alle sport- en onderwijsterreinen en -gebouwen in de gemeente Wijk bij Duurstede.

Het deelgebied wordt vertegenwoordigd door de deelraad en kent de volgende leden: 

PROJECTEN

Wijkse Wandeldriedaagsetoegewezen
Geplaatst op: 11 januari 2024

Op 22, 23 en 24 april wordt de eerste Wijkse Wandeldriedaagse voor ouderen georganiseerd met de WABO en de Buurtsportcoaches. Op die dagen wandelen ouderen, of worden in hun rolstoel gereden afstanden van 250 meter tot 5 kilometer. 

Om 15:00 is de gezamenlijke start vanaf het E&E Gasthuis met een kopje koffie of thee. Om 15:30 uur gaat men wandelen, er is muziek en een bekende Wijkenaar (Burgemeester, wethouder, Theo Metz of weerman Peter Kuipers Munneke) geeft het startschot. 

Op woensdag 24 april is er een aubade met een hapje en een drankje in de zalen van het E&E. Er is dan ook een beweegmarkt, Zang van de Wijkse Troubadour en een gedicht van de Wijkse stadsdichter.

  Lees meer »

Sleepwijk: schip Sealions Wijk
Geplaatst op: 23 december 2023

Als scoutingvereniging streven wij ernaar om jongeren de kans te bieden zich te ontwikkelen op verschillende gebieden, waaronder het zeemanschap. Onze sleepboot, genaamd Sleepwijk, heeft vele jaren dienst gedaan als oefenobject voor onze jeugdleden om ervaring op te doen met het varen, navigeren en manoeuvreren op het water.

Helaas heeft de sleepboot in de loop der jaren te maken gehad met slijtage en enkele technische problemen. Om de sleepboot weer operationeel te maken en de veiligheid van onze jeugdleden te waarborgen, is een revisie dringend nodig. Dit omvat onder andere het vervangen van essentiële onderdelen, reparatie van de romp en een algehele opknapbeurt van het interieur.

  Lees meer »

Vlaggenmasten SVLafgewezen
Geplaatst op: 14 december 2023

Om onze club financieel gezond te houden, onze leden te voorzien van benodigd sportmateriaal en sportfaciliteiten te onderhouden zijn we afhankelijk van sponsorgelden. Hiervoor willen we vlaggenmasten met baniervlaggen op ons complex plaatsen die zichtbaar zijn op ons sportpark, de parkeerplaats en zelfs vanaf de provinciale weg.

Een ideale kans voor lokale bedrijven om hun zichtbaarheid te vergroten door een baniervlag te sponsoren! Lees meer »

Knotshockey 2023deels toegewezen
Geplaatst op: 1 augustus 2023

Knotshockey voor alle kinderen in de Gemeente Wijk bij Duurstede uit groep 3, 4 en 5.

  Lees meer »

Vriezer Fortissimoafgewezen
Geplaatst op: 24 juni 2023

Handbalvereniging Fortissimo vraagt een bijdrage voor een vriezer aan voor o.a. coolpacks voor bij blessures. Lees meer »

© 2016-2024 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design