homedeelgebiedenCothen, Langbroek en het buitengebied

Cothen, Langbroek en het buitengebied

Het deelgebied wordt vertegenwoordigd door de deelraad en kent de volgende leden: 

PROJECTEN

Eten bij Agnes 2024
Geplaatst op: 12 maart 2024

Eten bij Agnes is Ontmoeting: burendag op dorpsniveau. Ontmoeting door gezamenlijk te eten en wel op het pittoreske, ommuurde buitenterrein van het Agneskerkje in Cothen. Ontmoeting vindt in het dorp Cothen, met 3300 inwoners, op verenigingsniveau plaats; dat is goed, maar het kan beter in een vergrijzend dorp waar ook ontheemden een plek vinden. Als mensen elkaar ontmoeten, leren kennen, dan kunnen en willen ze ook wat voor elkaar betekenen. Lees meer »

Habbekast - Fortissimotoegewezen
Geplaatst op: 7 november 2023

Handbalvereniging Fortissimo wil een kast maken waarin leden spullen / kleding (gerelateerd aan de club) die men niet meer gebruikt of uitgegroeid is, aanbiedt.

Leden kunnen dan de spullen daaruit halen en gebruiken. Denk aan kleding, trainingspakken, ballen, tassen en shirts. Lees meer »

Onder het Maaiveld - groene verbindingentoegewezen
Geplaatst op: 19 oktober 2023

Een inspirerende en verbindende filmavond voor groene ondernemers uit de Gemeente Wijk bij Duurstede. Op maandag 28 november tonen we de film ’Onder het Maaiveld’ in de Groenetoren in Langbroek.

Deze film laat de fascinerende wereld zien die onder onze voeten ligt en toont tegelijkertijd het belang van een gezonde bodem. Door deze inspirerende avond kunnen ondernemers in dezelfde sector verbinding maken. Die verbinding kan een mooi begin zijn van groene samenwerkingen tussen ondernemers. Lees meer »

Upgrade SVL tenniskantineafgewezen
Geplaatst op: 3 oktober 2023

SVL Tennis bestond tijdens de Corona periode nog maar uit 50 leden. Jeugdleden waren er niet. Er is een nieuw tennisbestuur gekomen waarmee er weer ’leven’ is gekomen. Nu staan we op 81 leden en zijn weer groeiend en bloeiend. De kantine vormt een belangrijke schakel voor gezelligheid en ook kantineomzet is belangrijk voor de financiën. 

We hebben een plan gemaakt om de kantine te upgraden. Lees meer »

Sinterklaasintocht Langbroektoegewezen
Geplaatst op: 19 september 2023

Het Sintfeest en de intocht door het dorp is een jaarlijks terugkerende traditie waar kinderen en ouders, maar ook ouderen naar uit kijken. Het samen vieren bevordert het saamhorigheidsgevoel in ons dorp. Na een aantal jaren een kleiner feest, willen we dit jaar heel graag als vanouds een intocht door het dorp organiseren, met aansluitend een feest in en om het dorpshuis.  Lees meer »

© 2016-2024 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design