homedeelgebiedenCothen, Langbroek en het buitengebiedSinterklaas intocht Cothen

Sinterklaas intocht Cothen

Sinds dit jaar organiseer ik samen met mijn moeder de Sinterklaas intocht in Cothen. Dit evenement wordt georganiseerd voor de jeugd in Cothen. De Sinterklaas en zijn pieten worden onthaald ter hoogte van de molen van Cothen. Daarna zal er een optocht door het dorp plaats vinden en tenslotte zullen we eindigen in het Dorpshuis met een programma voor de grote en de kleine kinderen. Het zal in totaal ongeveer 2 uur duren en we verwachten tussen de 200 a 250 kinderen. Het is op 24 november 2018 en begint om 10.30 uur.

 

Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?
Niemand, behalve dat de kinderen veel plezier zullen hebben.

 

Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied?
Mijn moeder en ik hebben de organisatie dit jaar overgenomen van Piet Peterse, omdat we het zonde zouden vinden als er in het mooie Cothen geen Sinterklaas intocht meer zou zijn. De kindjes moeten SInterklaas toch ook in hun eigen dorp kunnen ontvangen zodat ze zeker weten dat SInterklaas ook echt bij hun komt. Een gezellige ochtend dus voor de kinderen en hun ouders.

 

Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?
Wijk bij duurstede heeft een mooie intocht, Langbroek ook dus dan kan Cothen niet achter blijven. En aangezien de intocht in Cothen een week later is kunnen de kinderen uit Wijk bij Duurstede en Langbroek ook komen kijken.

 

Wat zijn de begrootte kosten voor dit project?
€ 1.580,-

 

Voor welk bedrag doet u een aanvraag?
€ 500,-

 

Is voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend?
De lokale ondernemersvereniging doet ook een kleine bijdrage.

 

Aanvullende opmerkingen
Wij hopen dat deze aanvraag nog meegenomen kan worden bij de vergadering van 17 oktober 2018. Wij organiseren het dit jaar voor het eerst en willen het graag wat nieuw leven inblazen.

Klik hier voor de begroting.

Klik hier voor aanvullende informatie.

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2023 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design