homedeelgebiedenCothen, Langbroek en het buitengebiedCD-presentatiescherm in de kerk in Cothen

CD-presentatiescherm in de kerk in Cothen

Graag benaderen wij het Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede voor een financiële bijdrage voor de aanschaf van een LCD-presentatiescherm in onze kerk in Cothen. Tot nu toe maken wij tijdens kerkdiensten of presentaties/voorstellingen in verband met maatschappelijke activiteiten in de kerk gebruik van (geleende of gehuurde) beamers en een klassiek dia-projector scherm. Het blijkt vaak dat vanwege zonlicht eea niet goed te zien is en het geheel maakt een wat amateuristische indruk. Graag willen wij dan ook overgaan tot de aanschaf van een LCD-presentatiescherm op een stevig, verrijdbaar, statief. Daarmee kunnen we kwalitatief veel betere presentaties (foto’s, powerpoints, filmpjes, muziek) verzorgen. Bijkomend voordeel is dan dat we eenvoudig het scherm kunnen verplaatsen (het hoeft dus niet opgehangen of geplaatst te worden voor het spreekgestoelte) en dat er niet allerlei losse onderdelen (laptop, beamer, tafel, bedrading, geluidsboxen etc.) in de ruimte een plek moeten vinden. Wij denken met deze faciliteit onze dorpskerk in Cothen ook (nog) aantrekkelijker te maken voor diverse levensbeschouwelijke, culturele en maatschappelijke activiteiten, zodat dit prachtige monumentale gebouw van betekenis kan blijven voor de locale en regionale gemeenschap.

 

Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?
Gebruikers kerk, dorpsbewoners, huurders (concert in Cothen, boekpresentaties, programma’s voor samenleving en zingeving)

 

Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied?
Versterken van de gebruiksfunctie van het prachtig historisch erfgoed, versterken van de functie en rol van dorpskerk als ontmoetingscentrum en plek voor bezinning en inspiratie.

 

Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?
Versterken van de gebruiksfunctie van het prachtig historisch erfgoed, versterken van de functie en rol van dorpskerk als ontmoetingscentrum en plek voor bezinning en inspiratie.

 

Wat zijn de begrootte kosten voor dit project?
€ 3.500,-

 

Voor welk bedrag doet u een aanvraag?
€ 1.000,-

 

Is voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend?
Ja, inmiddels € 1.000,- toegezegd, we hopen van een ander fonds ook nog € 1.000,- te ontvangen en willen zelf ook een bedrag tot € 1.000,- bijdragen uit het ’verjaardagsfonds’ van de kerk.

 

Aanvullende opmerkingen
Klik hier voor de offerte.

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2023 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design