homedeelgebiedenBedrijventerreinen Broekweg en LangshavenFase 2 beveiligingsplan Langshaven en Broekweg

Fase 2 beveiligingsplan Langshaven en Broekweg

Uitbreiding van camera’s en masten op bedrijventerrein Langshaven (fase 2 van het beveiligingsplan) en Broekweg: twee slagbomen bij ingang Broekweg Noord, verplaatsing van de camera bij de ingang Broekweg Noord t.g.v. verbreding van de Weegmaat en uitbreiding met een kentekenregistratiecamera.

Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project? De ondernemers van de bedrijventerreinen Broekweg en Langshaven, toekomstige ondernemers Broekweg Noord,de gemeente Wijk bij Duurstede, politie brandweer, verzekeringsmaatschappijen.

Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied? Een betere veiligheid op Langshaven en Broekweg en het toekomstige bedrijventerrein Broekweg Noord. Het gehele bedrijventerrein Broekweg/Langshaven is middels deze uitbreiding van de camera’s zichtbaar. De ingang van het nieuwe bedrijventerrein Broekweg Noord is hiermee ook beveiligd met 2 slagbomen, camera en kentekenregistratiecamera.

Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?
Werkgelegenheid: veilige en representatieve bedrijventerreinen waar bedrijven zich graag vestigen en blijven en daardoor werkgelegenheid bieden en continueren.
Economische vooruitgang: doordat er meer bedrijvigheid in Wijk bij Duurstede is, meer omzet voor de winkels in de binnenstad van Wijk bij Duurstede. Een prachtig mooi bedrijventerrein!

Co-financiering: SPBW en Gemeente Wijk bij Duurstede.

Dit project is voorgelegd aan de leden van de Deeladviesraad Bedrijventerreinen en zij staan unaniem achter dit project en zij hebben ook hun akkoord gegeven aan het vooruitlopen op 2018 en 2019 voor deze investering.

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2022 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design