homedeelgebiedenWijk bij DuurstedeVestigen van woontheater op de Markt 9

Vestigen van woontheater op de Markt 9

Een groep Wijkse ondernemers/winkeliers wil het pand op de Markt 9 huren om hier een woontheater te vestigen en d.m.v. exploitatie een bron van beleving en inspiratie op het gebied van wonen aanbieden. Huidige ondernemers krijgen hierdoor een extra podium om hun product of dienst extra aandacht te geven in een thematische omgeving. Tevens zal er een horeca gedeelte komen dat geëxploiteerd wordt door bestaande Wijkse horecaondernemers. Daarnaast kan het pand flexplekken bieden aan zzp’ers en een ontmoetingsruimte met hun klanten.

Samenwerking en beleving staan centraal. Dit project lost een deel van de leegstand op, genereert extra bezoekers en omzet in de binnenstad en de bewoners van Wijk bij Duurstede kunnen op 1 centrale plek terecht in de binnenstad waar alle ondernemers op het gebied van wonen zich presenteren. Ook witgoed en verlichting worden in het project opgenomen.

Aan het fonds wordt een bijdrage gevraagd in de kosten van huur en borg en van het pand om een goede start te maken met de partners/ondernemers.

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2022 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design