homedeelgebiedenWijk bij DuurstedeVerwenproject vrienden van WC de Heul

Verwenproject vrienden van WC de Heul

"Verwenproject" vrienden van winkelcentrum DE HEUL bestaat uit twee delen:
1. Op Valentijnsdag op 14 februari 2017 willen de winkeliers hun klanten eens in het zonnetje zetten. Zij zijn blij met hun klanten en willen hen blijvend plezierig, persoonlijk en vakbekwaam bedienen zodat zij zich verbonden voelen bij het winkelcentrum. Het behoeft geen betoog dat de winkeliers deze klanten hard nodig hebben en hen graag willen zien als VRIENDEN VAN DE HEUL. De winkeliers bieden hun klanten een attentie aan in de vorm van een RODE ROOS.
2. Op Carnavalszaterdag 25 februari 2017 is een bekend fenomeen dat er tussen de 100 en 200 mensen rond het winkelcentrum staan te wachten op de komst van de Carnavalsoptocht. Dit kan vaak lang duren en als het dan ook nog eens koud weer is, laat men zich gemakkelijk verwennen door bv. een lekkere snack, een bekertje chocolademelk, een zoete versnapering en/ of een lekkere mandarijn. Dit zijn enkele voorbeelden. Top is dat het publiek / klant en vriend van het winkelcentrum een beetje aandacht krijgt.

De deelnemende winkeliers en hun klanten hebben baat bij dit project....immers zij hebben elkaar nodig. Om het winkelend publiek OOK in de toekomst goed en vakbekwaam te kunnen bedienen, is een goede relatie met hen een must.
Voor de bewoners in het deelgebied is deze actie ook van groot belang. Alleen door een goede band met de klant, een goede en vakbekwame bediening hopen de winkeliers hun klanten aan zich te binden. Hierdoor willen de winkeliers overleven en er voor zorgen dat er geen leegstand op het centrum ontstaat.

DIt project biedt Wijk bij Duurstede het volgende. Een sterk winkelgebied, hoe klein ook, is van groot belang voor de economie in Wijk bij Duurstede en voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel. De winkeliers doen er alles aan om leegstand te voorkomen. Zij willen door en hun klanten in de toekomst blijven bedienen. Wat zijn de begrootte kosten voor dit project? -

De winkeliers verwachten 600 klanten = 600 rozen a € 2,25 = € 1.350,-. Winkeliersvereniging De Heul betaalt zelf de bedankkaartjes, die aan de rozen worden bevestigd. Kosten €  29,07 + ringetjes a € 6,00 totaal € 35,07. Dit noemen zij co-financiering. De kosten met Carnaval worden geschat op ongeveer € 110,- en ook deze kosten worden door de winkeliers zelf / winkeliersvereniging betaald.

 

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2022 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design