homedeelgebiedenWijk bij DuurstedeValentijnsdag in WC De Heul

Valentijnsdag in WC De Heul

Door de vele reacties van omwonenden, deelnemers, bezoekers en klanten van winkelcentrum De Heul, op het Sinterklaas en Kerstprogramma 2017, weten we opnieuw HOE belangrijk het is als je iets terugdoet voor de klant, die het gehele jaar trouw is aan het winkelcentrum en hun winkeliers. De winkeliers hebben besloten onverminderd door te gaan met hun werk en de Jumbo gaat zelfs intern verbouwen. Alle onzekerheid vooraf en nu heeft een winkelier de kop gekost. Op 14 februari is het weer Valentijnsdag. Het cadeaugeven van een rode roos aan het winkelend publiek was, naast een aangename verrassing, een gebaar dat heel veel goodwill heeft opgeleverd in februari 2017. Daar is het ons om te doen: de gunfactor van jouw klanten, die graag bij jou inkopen komen doen. Deze rode roos is dan ook heel persoonlijk bedoeld. Dit gaan wij op 14 februari 2018 herhalen.

Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?
De winkeliers en hun klanten hebben baat bij dit project. De hele gemeenschap van De Heul, Noorderwaard en de Geer hebben hier baat bij. Immers een uitgeblust en "dood" winkelcentrum wil je niet hebben en daar kom je geen boodschappen doen. Ook de gemeente WbD. en de nieuwe eigenaar zullen onze initiatieven omarmen......We gaan het zien....Een sterk en levendig winkelcentrum De Heul is van belang voor het grotere geheel.

Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied?
De bewoners van het deelgebied ontmoeten ondernemers, die plezier hebben in hun werk en de klant bedienen met hun vakmanschap en ijver.

Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?
Wij willen aan Wijk bij Duurstede laten zien wat er met beperkte middelen allemaal mogelijk is om het ondernemersklimaat prettig te doen overkomen.

Wat zijn de begrootte kosten voor dit project?
De winkeliers verwachten op deze dag ongeveer 900 betalende klanten. De kosten zullen zijn 900 x € 2,25 =  € 2.025. Alle bijkomende kosten als promotie, leveringskosten, inpakkosten en verzorgingtskosten worden betaald door de winkeliers zelf. Ook betalen zij het percentage van niet gesubsidieerde bedrag.

Voor welk bedrag doet u een aanvraag?
Aangevraagde bedrag is € 1.500,-.

Is voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend?
Nee

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2022 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design