homedeelgebiedenWijk bij DuurstedeSinterklaas virals

Sinterklaas virals

Sinterklaas virals: een film in ten minste acht afleveringen van een paar minuten ten behoeve van verspreiding op social media gedurende twee weken rondom de intocht van Sinterklaas in Wijk bij Duurstede (Facebook pagina binnenstad en VVV).

 

Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?
Ondernemers, winkeliers, horeca en theater in de binnenstad van Wijk bij Duurstede. Inwoners Wijk bij Duurstede (specifiek kinderen)

 

Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied?
Op ludieke en speelse wijze wordt een breed publiek bekend met de winkels en bezienswaardigheden van de binnenstad van Wijk bij Duurstede. Kinderen worden enthousiast gemaakt voor het Sinterklaasfeest in Wijk bij Duurstede

 

Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?
Verkrijgen van meer volgers (likes) op Facebook zodat toekomstige promoties een groter bereik krijgen. Vergroten van betrokkenheid lokale ondernemers bij stadspromotie. Stimulans voor lokale verkoop van sinterklaasinkopen.

 

Wat zijn de begrootte kosten voor dit project?
€ 2.250 (excl. btw)

 

Voor welk bedrag doet u een aanvraag?
€ 500 (excl. btw)

 

Is voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend?
Ja, Ondernemersvereniging Binnenstad Wijk bij Duurstede (toezegging € 500) Centrummanagement Wijk bij Duurstede (toezegging € 750) Wijkse Stichting aanvraag voor € 500 loopt

 

Aanvullende opmerkingen
Aandachtspunt is het geheel niet te commercieel te maken. Het Sinterklaasfeest moet een feest blijven waar kinderen, gezelligheid en humor voorop staan. Niet de verkoop van een product of naamsbekendheid van de winkelier.

 

Klik hier voor de begroting

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2022 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design