homedeelgebiedenWijk bij DuurstedeSfeer en kerstverlichting in het stadscentrum

Sfeer en kerstverlichting in het stadscentrum

De sfeer/kerstverlichting in het stadscentrum van Wijk bij Duurstede is weer aan vernieuwing toe. OBW is van mening een geschikte nieuwerwetse style te hebben gevonden om ons stadje de komende jaren weer op te fleuren! De keuze is nog niet concreet maar we hebben de grote selectie al gehad zodat onze leden(ondernemers uit de stad) de beslissende keuze kunnen maken. Wij vragen het ondernemersfonds dan ook van harte ons te financieren.

 

Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?
Het totaalbeeld van het stafcentrum heeft baat bij deze vernieuwing. De gemeente heeft erg zijn best gedaan om in ons centrum meer beleving te creëren. Denk aan de herinrichting van de markt. Of het nieuwe logo van Wijk bij Duurstede. De sfeer/kerstverlichting is een grote factor die meespeelt om de beleving van het centrum te vernieuwen en te verbeteren. Als het centrum aantrekkelijk is zullen er meer toeristen komen maar de inwoners van gemeente Wijk bij Duurstede zullen ook meer naar ons centrum toe trekken. Wat uiteindelijk weer gunstig is voor de economie van de binnenstad. Dus voor de ondernemers waar OBW zich voor in wilt zetten.

 

Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied?
Voor de bewoners in de stad zal er niet veel veranderen. De verlichting zal vernieuwd worden maar er zullen geen drastische veranderingen plaatsvinden m.b.t. locaties van verlichting. De vele iconische en monumentale panden uit het centrum die al als decor dienen zullen nog meer stralen door bijpassende sfeerverlichting.

 

Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?
Het stadscentrum is Wijk bij Duurstede. Als je een Toerist of niet inwoner van Wijk vraagt naar onze stad dan is het beeld van ons centrum wat vaak gerefereerd wordt aan Wijk bij Duurstede. Dit kan zeker in de donkere maanden van het jaar nog mooier en beter door de gedachten nog positiever te maken met mooiere passende verlichting.

 

Wat zijn de begrootte kosten voor dit project?
De totale kosten voor dit project zoals OBW dit voor ogen heeft zijn € 87.767,03 excl. BTW

 

Voor welk bedrag doet u een aanvraag?
Voor het totaalbedrag willen wij een aanvraag indienen.

 

Is voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend?
Er is geen andere aanvraag bij andere organisaties ingediend.

 

Aanvullende opmerkingen
Zoals in de bijlage staat aangegeven gaat ons voorkeur uit naar de beschreven belichting. Na keuze van onze leden tijdens de ALV 24-7-2019 zullen we een definitief beeld van de kosten kunnen geven. Wij gaan voor het totaal pakket dit zal ons stadje namelijk goed doen!

 

Klik hier voor de bijlage.

« terug naar de vorige pagina
© 2019 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design