homedeelgebiedenWijk bij DuurstedePromotie winkelcentrum De Heul

Promotie winkelcentrum De Heul

Het marketing- en promotieplan van de winkeliersvereniging De Heul omvat de periode februari t/m juni 2019. De situatie rondom het winkelcentrum blijft onverminderd wazig en ernstig. Reeds 8 jaar zijn er renovatie/ nieuwbouwplannen en ook, nu er een nieuwe eigenaar is, is onduidelijk of en wanneer dit wordt gerealiseerd. Zelfs omwonenden maken zich zorgen om het voortbestaan van het winkelcentrum. Het blijft daarom zaak onze klanten te blijven interesseren voor onze winkels en dat doen wij met het organiseren van acties en evenementen. Het Valentijnproject was een groot succes. De verloting van een prachtige Paasprijs viel erg in de smaak. Op 11 mei hebben wij een Moederdagmarkt op stapel staan en met Vaderdag opnieuw een aantrekkelijke verloting. We maken reclame middels billboards langs de weg en bij het centrum, raamposters en publicaties op facebook. De website van de kranten nemen hopelijk onze meldingen op.

 

Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?
Het belang ligt bij de winkeliers en overige ondernemers in Wijk bij Duurstede. Er is belangstelling voor de Moederdagmarkt door ondernemers buiten De Heul. Dit is een nuttige ontwikkeling. Wellicht slaan we hier een brug tussen De Heul en de Binnenstad.

 

Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied? 
De georganiseerde activiteiten hebben een groot impact op trouwe klanten van het winkelcentrum. De slogan "KOOP LOKAAL" is van toepassing. Het plein van het centrum ziet er zonnig uit en ademt het voorjaar uit. De bezoekers laten hun waardering merken,

 

Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?
De mogelijke "brug met de binnenstad" biedt mogelijkheden. Al eerder reed er een pendeltreintje van de Kresj tussen de binnenstad en De Heul. Het is een uitdaging de drie winkelcentra met elkaar te verbinden.

 

Wat zijn de begrootte kosten voor dit project?
De begroting sluit op een bedrag van € 3.330,-.Klik hier voor de begroting

 

Voor welk bedrag doet u een aanvraag?
Wij doen een aanvraag van 75% van de geraamde kosten zijnde € 2500,00.

 

Is voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend?
Neen

 

Aanvullende opmerkingen
Van de jaarlijkse contributie van de 8 winkeliers, blijft er, na aftrek van de vaste lasten, nog € 1.500,- over voor het gehele jaar voor evenementen en acties als deze. Zonder de steun van het ONF. kunnen wij dit nooit realiseren. Wij pleiten voor " een ruimhartigere beloning" van genoemde activiteiten. Wij hebben de financiele steun NU nodig en niet achteraf. Hierbij houden wij in gedachten dat het ONF beschikt over voldoende gelden en reserves van de jaren 2015 en 2016. Bedenk hierbij wel dat het ONF de gelden beheert die door de winkeliers en ondernemers zelf zijn ingebracht..... .een koekje van eigen deeg.....om in bakkerstermen te spreken.

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2022 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design