homedeelgebiedenWijk bij DuurstedeMazijkpop 2018

Mazijkpop 2018

Op zaterdag 21 juli 2018 vindt wederom het Mazijkpop festival plaats. Met het festival beogen wij de realisatie van een fantastisch muzikaal evenement, voor redelijk jong en oud, waarbij ook plaatselijke een aanstormend talent een podium krijgt op een prachtige plek in de binnenstad van Wijk bij Duurstede. Het festival trekt jaarlijks zo’n 450 bezoekers die genieten van geweldige bands en gezelligheid. Hierbij nodigen wij u van harte uit om het Mazijkpop festival mogelijk te maken. We hebben met zorg een pakket van mogelijkheden samengesteld waaruit gekozen kan worden.

Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?
Cafe ’t Hoff. Verder naamsbekendheid van sponsoren (overwegend lokale middenstand en cultuur-ondersteunende stichtingen/verenigingen) als gevolg van vermelding op website e/o poster e/o krant e/o anderszins.

Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied?
Gezellige drukte afhankelijk van opkomst. De omwonenden vinden het geweldig dat er jaarlijks zo’n gezellig festival georganiseerd wordt en genieten van de vele bezoekers die dit met zich meebrengt. Het is een goeie reclame voor de binnenstad en de Mazijk in het bijzonder.

Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?
Voor elke derde zaterdag in juli weer een affiche in het rijtje met mooie evenementen wat Wijk rijk is. Muzikaal podium voor lokale en / of beginnende bands. Continuering van een festival wat vorig jaar zeer goed is gerecenceerd in de lokale bladen en sociale media.

Wat zijn de begrootte kosten voor dit project?
€ 6.750,-

Voor welk bedrag doet u een aanvraag?
€ 500,-

Is voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend?
Ja

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2022 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design