homedeelgebiedenWijk bij DuurstedeMazijkpop 2017

Mazijkpop 2017

Op zaterdag 15 juli 2017 vindt wederom het Mazijkpop festival plaats. Met het festival beogen wij de realisatie van een fantastisch muzikaal evenement, voor redelijk jong en oud, waarbij ook plaatselijke een aanstormend talent een podium krijgt op een prachtige plek in de binnenstad van Wijk bij Duurstede.

Het festival trekt jaarlijks zo’n 450 bezoekers die genieten van geweldige bands en gezelligheid. Ook is er een loterij met fantastische prijzen. Hierbij nodigen wij u van harte uit om het Mazijkpop festival mogelijk te maken. We hebben met zorg een pakket van mogelijkheden samengesteld waaruit gekozen kan worden.

Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?
Cafe ’t Hoff. Verder naamsbekendheid van sponsoren (overwegend lokale middenstand en cultuur-ondersteunende stichtingen/verenigingen) als gevolg van vermelding op website e/o poster e/o krant e/o anderszins.

Mazijkpop zorgt voor gezellige drukte afhankelijk van opkomst. Mogelijk enige hinder a.g.v. afgezet deelgebied van de binnenstad en eventueel geluid. Veel particulieren geven aan dat het een fantastisch evenement is in de binnenstad.

Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?
Continuering van een affiche in het rijtje met mooie evenementen wat Wijk rijk is en wat opvult wat het verdwijnen van het ooit befaamde "Jazz bij Duurstede" achterliet. Muzikaal podium voor lokale en / of beginnende bands. Continuering van een festival wat dreigde te stoppen.

De begrootte kosten voor dit project bedragen ongeveer € 4.000,-. Voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend.

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2022 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design