homedeelgebiedenWijk bij DuurstedeKerst bij Duurstede

Kerst bij Duurstede

Kerst bij Duurstede op 16 en 17 december 2017. Meer dan 65+ kramen zowel op zaterdag als zondag. Een heel weekend Kerst Bij Duurstede in onze sfeervolle stad.

Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?
Alle Ondernemers in de Binnenstad Alle overige Ondernemers in de Gemeente Wijk bij Duurstede.

Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied?
Het staat vast dat evenementen bijdragen aan een vitale binnenstad Juist in de december periode zijn er voor Wijk bij Duurstede maar een 2 tal evenementen gepland, intocht ST-Nicolaas en Kerst bij Duurstede. De experimenten met klein en weinig kramen en fijn hebben niet voldaan aan het verwachtingspatroon van onze bezoekers. Daarom wordt dit jaar juist ingezet op grootschalige inzet van kramen. Dit jaar organiseert HvW een weekend Kerst bij Duurstede met op beide dagen 65+ kramen en/of staanplaatsen .Onze nieuwe partner is enthousiast om de twee dagen te organiseren en voorziet een geweldig weekend. Een weekend lang publiekstrekker , seizoengebonden activiteit, naamsbekendheid en een toeristische attractie. Veel ondernemers hebben al een kraam gereserveerd voor beide dagen.

Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?
Een weekend lang publiekstrekker, seizoengebonden activiteit, naamsbekendheid en een toeristische attractie. Ook in de winter heeft Wijk bij Duurstede veel te bieden.

 

Is voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend?
Hart van Wijk Organiserende marktmeesters

Aanvullende opmerkingen:
Door entertainment per straat te organiseren wordt de betrokkenheid van de winkeliers vergroot. De organisatie van dit evenement wordt met veel vrijwilligersinzet gerealiseerd. Indien gewenst lichten wij graag deze aanvraag toe.

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2022 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design