homedeelgebiedenWijk bij DuurstedeKerst bij Duurstede 2018

Kerst bij Duurstede 2018

Kerst bij Duurstede op 15 en 16 december 2018. Meer dan 80+ kramen zowel op zaterdag als zondag. Een heel weekend Kerst Bij Duurstede in onze sfeervolle stad. Dit evenement sluit aan op de activiteiten van de stuurgroep Stadspromotie. Voor onze eigen bewoners maar vooral ook als attractie voor de regio. Vandaar ook 2 dagen , meer mogelijkheden om naar WbD te komen, Er is wat te kiezen voor de consument. Dit jaar in combinatie met een 2e groot 14 daags evenement Schaats bij Duurstede. SbD start 15 december de 1e dag van KbD.

 

Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?
Alle Ondernemers in de Binnenstad. Alle overige Ondernemers in de Gemeente Wijk bij Duurstede. De Stad Wijk bij Duurstede Niet alleen met de 2 KbD dagen maar vooral ook na die tijd. Evenement sluit aan op de activiteiten van de stuurgroep Stadspromotie.

 

Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied?
Een vitale binnenstad is een constante factor voor een gezond economisch klimaat ion onze stad. Evenementen zijn een ondersteunende factor . Bestrijding leegstand en een gezond economisch klimaat zorgen voor een fijne beleving. Juist in de december maand is aandacht voor Wijk bij Duurstede een uitnodiging om ook na dec terug te komen .

 

Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?
Het staat vast dat evenementen bijdragen aan een vitale binnenstad Juist in de december periode zijn er voor Wijk bij Duurstede maar een 2 tal evenementen gepland, intocht ST-Nicolaas en Kerst bij Duurstede. De experimenten met klein en fijn , weinig kramen en alleen met ondernemers hebben niet voldaan aan het verwachtingspatroon van onze bezoekers. Daarom wordt in het vervolg van het succes van vorig jaar, juist ingezet op grootschalige inzet van kramen. Dit jaar organiseert HvW een weekend Kerst bij Duurstede met op beide dagen 80+ kramen en/of staanplaatsen . Onze partner organisatiebureau Cees van Zoelen , is ook dit jaar enthousiast om de twee dagen te organiseren en voorziet een geweldig weekend. Een weekend lang publiekstrekker , seizoengebonden activiteit, naamsbekendheid en een toeristische attractie.

 

Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?
Een weekend lang publiekstrekker, seizoengebonden activiteit, naamsbekendheid en een toeristische attractie. Ook in de winter heeft Wijk bij Duurstede veel te bieden.

 

Wat zijn de begrootte kosten voor dit project?

 

€ 16.000,-. Klik hier voor de ingediende begroting.

 

Voor welk bedrag doet u een aanvraag?
€ 10.500,-

 

Is voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend?
Bijdragen worden verwacht van Winkeliersvereniging Hart van Wijk. Organiserende marktmeesters Vrijwilligers Samenwerking met evenement Schaats bij Duurstede

 

Aanvullende opmerkingen
Het vorig jaar ingezette budget per straat bleek een juiste keuze en te leiden tot grotere betrokkenheid. Hier is volop gebruik van gemaakt en werd hoogst gewaardeerd. Door entertainment per straat te organiseren wordt de betrokkenheid van de winkeliers vergroot. De organisatie van dit evenement wordt met veel vrijwilligers inzet gerealiseerd. Indien gewenst lichten wij graag deze aanvraag graag toe. De door de Citymanager gehouden enquette geeft aan dat zowel de zaterdag en zondag, dagen zijn waarop bezoekers evenredig te verwachten zijn.

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2022 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design