homedeelgebiedenWijk bij DuurstedeBijdrage promotieteam Shanty Festival en Lekko dagen

Bijdrage promotieteam Shanty Festival en Lekko dagen

Op 24 september vindt het Shanty Festival en Lekko dagen plaats. Op deze dag is een VVV Promotieteam op de been. Deze dames zullen aan de bezoekers van het festival een goodiebag uitdelen.

In de goodiebag zullen folders/flyers zitten met informatie over al het moois Wijk bij Duurstede en de Kromme Rijnstreek te bieden heeft. Tevens zullen wat goodies in het tasje zitten. Zo gaan de bezoekers niet met lege handen weg en komen ze hopelijk nog een keer terug naar Wijk bij Duurstede.

Doelstelling van dit project is om meer bezoekers naar Wijk bij Duurstede te trekken, die langer verblijven (en dus geld spenderen). Promotie van Wijk bij Duurstede via het VVV Promotieteam onder een breder publiek moet alle ondernemers in Wijk bij Duurstede en omstreken goed doen.

Drie Wijkse bedrijven zullen direct baat hebben bij dit project: 
- de goodiebags zullen gevuld worden door ’Dit is het’ (bedrijf uit Wijk bij Duurstede waar mensen met een (verstandelijke) beperking werken
- het promotieteam wordt ingehuurd bij CP2
- de ballonboog buiten bij de VVV zal geleverd worden door Wijkse Ballondecoraties

Bedrijven uit Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek worden in de gelegenheid gesteld om hun bedrijf te promoten via de goodiebag.

De begrootte kosten voor dit project bedragen € 950,-. VVV Kromme Rijnstreek wil een gedeelte van de kosten voor zijn rekening nemen. Het ondernemersfonds wordt gevraagd om € 600,- te vergoeden voor dit project. 

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2022 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design