homedeelgebiedenWijk bij DuurstedeBeveiligingscamera’s winkelcentrum De Heul

Beveiligingscamera’s winkelcentrum De Heul

Op het terrein van het winkelcentrum De Heul dienen een vijftal camera’s te worden geplaatst ter beveiliging van het winkelgebied en aangrenzende wegen/paden. Aanleiding is een aantal inbraken/pogingen tot inbraak waarvan de meest recente is gepleegd op 2 oktober 2016.
De betrokken ondernemers in het winkelgebied alsmede het winkelend publiek hebben baat bij dit project. Het gevoel van veiligheid is essentieel voor de bezoekers van het centrum en draagt bij tot het welbevinden en zal een positief effect hebben voor de betrokken winkeliers.
De omwonenden, welke zich op zeer korte afstand bevinden van het centrum, zullen vergroting van de veiligheid op het winkelgebied als prettig en fijn ervaren. Dit zal bijdragen tot het frequenter bezoeken van dit centrum. Tevens zal het project lieden uit het winkelgebied verdrijven, die zich kunnen bezighouden met onoorbare handelingen. Hierbij valt te denken aan het dealen in verboden middelen.
Dit project vormt een uitbreiding van het door camera’s beveiligde gebieden in Wijk bij Duurstede. Mede hierdoor zal de algemene veiligheid voor de inwoner van Wijk bij Duurstede toenemen. 

Het project omvat een aanvraag voor vijf camera’s voor een periode van drie tot vijf jaar. De kosten worden geraamd op € 2.250,00 per jaar. Een begroting is meegezonden met de aanvraag.

 

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2022 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design