homedeelgebiedenSport- en onderwijsJeugdbeurs Zorg bij Duurstede

Jeugdbeurs Zorg bij Duurstede

Zorg bij Duurstede is een samenwerkingsverband van lokale aanbieders in zorg, welzijn en gezondheid. Na het succes van vorig jaar organiseert Zorg bij Duurstede ook dit jaar een Jeugdbeurs, waarbij de lokale aanbieders van zorg, welzijn en gezondheid zich kunnen presenteren. De beurs zal plaatsvinden op 10 september. We willen aan zowel ouders als scholen en andere professionals een overzicht bieden van het grote en diverse aanbod dat Wijk bij Duurstede heeft voor kinderen die extra zorg nodig hebben. Vorig jaar is de beurs georganiseerd met een kleine groep aanbieders en een klein budget. Dit jaar willen dit uitbreiden omdat er zoveel goed en mooi lokaal aanbod is voor kinderen.Dat willen we graag presenteren aan de inwoners. Als we de bijdrage voor deelname aan de beurs laag kunnen houden, is het ook voor kleine zorgaanbieders mogelijk om deel te nemen.

Voor scholen, ouders en gemeente kan het vaak voordeliger zijn om lokaal zorg in te kopen bij kleine organisaties. Snel en dichtbij huis. Voor de lokale organisaties is het interessant om in contact te komen met nieuwe cliënten.

Aan het begin van een nieuw schooljaar zullen scholen met een nieuwe begroting en dus ook met nieuwe zorginkoop aan de slag gaan. Het is daarom van belang dat het lokale zorgaanbod bij hen in beeld is. Maar ook voor ouders is het belangrijk om te zien dat er lokaal heel veel goede zorg te vinden is.

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2020 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design