homedeelgebiedenSport- en onderwijsMusical Sweeney Todd, Revius Wijk

Musical Sweeney Todd, Revius Wijk

Na jarenlang geen algemene theaterproducties te hebben gehad, voert Revius Wijk in 2019 de musical Sweeney Todd uit. Een prachtig project, waarbij mensen uit de gehele school een bijdrage leveren. Een voorstelling gemaakt door leerlingen, voor leerlingen en andere belangstellenden uit de omgeving.

 

Wie hebben financieel of anderszins baat bij dit project?
Deze voorstelling wordt uitgevoerd door 25 leerlingen. De decorbouw, promotie en productie wordt uitgevoerd door nog eens 15 leerlingen. Voor hen geldt vooral een leerzaam karakter. Door op het podium te staan, zichzelf uit te dagen, leren ze ontzettend veel over zichzelf en doen ervaringen op waar ze hun leven lang plezier van kunnen hebben. Daarmee is het dus ook in de schoolopleiding een unieke kans voor leerlingen en die bieden we met overtuiging.

 

Wat betekent dit project voor bewoners in uw deelgebied?
Natuurlijk is het ook een voorstelling voor de bezoekers: andere leerlingen, medewerkers, familie, vrienden en andere belangstellenden uit de omgeving van de school. Een leuke culturele ervaring, waarbij we mensen die misschien niet zo vaak in een theater te vinden zijn, een mooie avond kunnen bezorgen en over het onderliggende thema kunnen laten nadenken.

 

Wat betekent dit project voor Wijk bij Duurstede in zijn geheel?
Zie hierboven.

 

Wat zijn de begrootte kosten voor dit project?
€ 24.250,- 

 

Voor welk bedrag doet u een aanvraag?
Indien mogelijk graag de kosten van minimaal kleding en rekwisieten, pr, catering en band met een totaal van € 2.250,-.

 

Is voor dit project ook bij andere organisaties een verzoek tot bijdrage ingediend?
Jazeker, wij zullen diverse organisaties aanschrijven.

 

Aanvullende opmerkingen:
Geachte heer/mevrouw, Met plezier stuur ik u de projectbeschrijving van ons Muziektheater Sweeney Todd toe. De voorbereidingen zijn in volle gang, in juni zullen de opvoeringen volgen. Ik hoop u hiermee voldoende te informeren, maar neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard kunt u ook een keer bij de voorbereidingen komen kijken. Welkom! Met vriendelijke groet, Jessica Beuker Directiesecretaresse Revius Wijk.

 

Klik hier voor de projectbeschrijving incl begroting.

« terug naar de vorige pagina
© 2016-2020 - Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Webdesign: OK-Design