homePROJECTENtoegewezen

(DEELS) TOEGEWEZEN PROJECTEN

Musical Sweeney Todd, Revius Wijk
Geplaatst op: 14 februari 2019

Revius Wijk voert in 2019 de musical Sweeney Todd uit. Een prachtig project, waarbij mensen uit de gehele school een bijdrage leveren. Een voorstelling gemaakt door leerlingen, voor leerlingen en andere belangstellenden uit de omgeving. Lees meer »

Plaatsing AED in Cothen
Geplaatst op: 6 februari 2019

Plaatsen van AED op het industrieterrein Stefanus. Lees meer »

Marketing- en promotieplan Winkelcentrum De Heul
Geplaatst op: 8 november 2018

Het marketing- en promotieplan van de winkeliersvereniging De Heul is, voor de periode september 2018 t/m december 2018 gereed. Onverminderd blijft de vereniging aan de weg timmeren en leuke, aardige en sfeervolle activiteiten organiseren voor jong en oud. Lees meer »

Eigenwijkse Energiewinkel
Geplaatst op: 7 november 2018

Na een periode waarin we als vrijwilligersorganisatie vanuit huis en andere plekken werkten voelen wij een toenemende behoefte aan professionalisering en een eigen plek om zodoende daadwerkelijk een fysieke plek in te nemen in het hart van onze Wijkse gemeenschap. Vandaar dat we voornemens zijn om het voormalige pand van ABN AMRO (vlak naast de plaatselijke RABO vestiging) op Steenstraat 2 te huren. Daarmee hopen we onze zichtbaarheid sterk te vergroten, veel toegankelijker te worden, makkelijker laagdrempelige voorlichting te kunnen geven en zodoende een flinke slinger te kunnen geven aan de duurzame energie transitie. Voor de opstartkosten van deze EigenWijkse Energiewinkel vragen wij financiële ondersteuning.  Lees meer »

Kerstverlichting in vlaggenmast
Geplaatst op: 22 oktober 2018

Kerstversiering in de vlaggenmast voor het Dorpshuis. Lees meer »