homePROJECTENtoegewezen

(DEELS) TOEGEWEZEN PROJECTEN

Eigenwijkse Energiewinkel
Geplaatst op: 7 november 2018

Na een periode waarin we als vrijwilligersorganisatie vanuit huis en andere plekken werkten voelen wij een toenemende behoefte aan professionalisering en een eigen plek om zodoende daadwerkelijk een fysieke plek in te nemen in het hart van onze Wijkse gemeenschap. Vandaar dat we voornemens zijn om het voormalige pand van ABN AMRO (vlak naast de plaatselijke RABO vestiging) op Steenstraat 2 te huren. Daarmee hopen we onze zichtbaarheid sterk te vergroten, veel toegankelijker te worden, makkelijker laagdrempelige voorlichting te kunnen geven en zodoende een flinke slinger te kunnen geven aan de duurzame energie transitie. Voor de opstartkosten van deze EigenWijkse Energiewinkel vragen wij financiële ondersteuning.  Lees meer »

Kerstverlichting in vlaggenmast
Geplaatst op: 22 oktober 2018

Kerstversiering in de vlaggenmast voor het Dorpshuis. Lees meer »

Sinterklaas intocht Cothen
Geplaatst op: 15 oktober 2018

Op zaterdag 24 november 2018 zal de jaarlijkse intocht van Sinterklaas in Cothen plaats vinden. Omstreeks 10.30 uur zal Sinterklaas met zijn pieten aankomen ter hoogte van de Molen ”Oog in ’t Zeil” in Cothen. Er worden in totaal ongeveer 700 toeschouwers verwacht, waarvan 200 kinderen. Lees meer »

Uitbreiding Wijkse Dienst met rolstoelvervoer
Geplaatst op: 18 september 2018

Rolstoelvervoer combineren met het actief leren van de Nederlandse taal: statushouders en nieuwkomers rijden mee als maatje voor de chauffeur Lees meer »

Walking Football
Geplaatst op: 17 september 2018

Walking Football, bewegen voor 60 plussers Lees meer »