homePROJECTENtoegewezen

(DEELS) TOEGEWEZEN PROJECTEN

Reanimatiepoppen EHBO vereniging Cothen
Geplaatst op: 20 mei 2022

Bij de EHBO hebben wij 2 reanimatiepoppen welke stammen uit 2003. Inmiddels constateren wij dat deze er slecht aan toe zijn en niet meer werken. Daarnaast zijn ze niet meer realistisch ten opzichte van een normale reanimatie, gezien de ouderdom. Als gevolg daarvan willen wij nieuwe poppen aanschaffen om de cursus goed te kunnen geven.  Lees meer »

Cothense Beachweken
Geplaatst op: 12 april 2022

Tijdens de Cothense Beachweken worden de buitenvelden van Sporthal de Rijnsloot omgetoverd tot ware beach-velden. Op deze velden kunnen verschillende (sport)activiteiten worden georganiseerd. Lees meer »

Wijks repair Café
Geplaatst op: 13 april 2022

Wijk Repair is een lokaal initiatief om apparaten in de brede zin van het woord te repareren en weggooien te voorkomen met als doel de afvalberg te verkleinen. Daarnaast is het een ontmoetingsplaats waar de bezoekers in afwachting van de reparatie van hun apparaat met elkaar in contact komen onder het genot van een kopje koffie/thee.  Lees meer »

Regionaal netwerk 2022
Geplaatst op: 3 november 2021

Het Regionaal Netwerk Event georganiseerd en gehost door de Ondernemers Kring Wijk bij Duurstede, te houden op 25 mei 2022. Bestemd voor ondernemers van vijf regionale ondernemersverenigingen (OKW, BHIK Bunnik, ZZO Zeist, Zakelijk Heuvelrug en BCB de Bilt). Lees meer »

De Heul promotieactiviteiten 2022
Geplaatst op: 19 januari 2022

Een aantal sobere doch aantrekkelijke activiteiten om de sfeer en de verbondenheid met de klanten te continueren en te verhogen in 2022. Lees meer »