homePROJECTENalle projecten

ALLE PROJECTEN

Glossy magazine
Geplaatst op: 5 februari 2019

Drie keer per jaar een glossy uitgeven om het aankoopbedrag onder de consumenten in Wijk bij Duurstede te verhogen. Lees meer »

Plaatsing AED in Cothen
Geplaatst op: 6 februari 2019

Plaatsen van AED op het industrieterrein Stefanus. Lees meer »

Kunstobjecten in de buitenlucht
Geplaatst op: 3 december 2018

Multidisciplinair en prijzen winnend kunstenaar Sven Signe den Hartogh, geboren en getogen in Wijk bij Duurstede heeft voorsteleln voor kunstobjecten in de buitenlucht. Lees meer »

Marketing- en promotieplan Winkelcentrum De Heul
Geplaatst op: 8 november 2018

Het marketing- en promotieplan van de winkeliersvereniging De Heul is, voor de periode september 2018 t/m december 2018 gereed. Onverminderd blijft de vereniging aan de weg timmeren en leuke, aardige en sfeervolle activiteiten organiseren voor jong en oud. Lees meer »

Eigenwijkse Energiewinkel
Geplaatst op: 7 november 2018

Na een periode waarin we als vrijwilligersorganisatie vanuit huis en andere plekken werkten voelen wij een toenemende behoefte aan professionalisering en een eigen plek om zodoende daadwerkelijk een fysieke plek in te nemen in het hart van onze Wijkse gemeenschap. Vandaar dat we voornemens zijn om het voormalige pand van ABN AMRO (vlak naast de plaatselijke RABO vestiging) op Steenstraat 2 te huren. Daarmee hopen we onze zichtbaarheid sterk te vergroten, veel toegankelijker te worden, makkelijker laagdrempelige voorlichting te kunnen geven en zodoende een flinke slinger te kunnen geven aan de duurzame energie transitie. Voor de opstartkosten van deze EigenWijkse Energiewinkel vragen wij financiële ondersteuning.  Lees meer »