homePROJECTENalle projecten

ALLE PROJECTEN

Bijdrage financiering Mazijkpop 2016
Geplaatst op: 2 maart 2016

Mazijkpop, zaterdag 16 juli 2016. Een jaarlijks kleinschalig popmuziekfestival. Lees meer »

Vestigen van woontheater op de Markt 9
Geplaatst op: 1 maart 2016

Een groep Wijkse ondernemers/winkeliers wil het pand op de Markt 9 huren om hier een woontheater te vestigen en d.m.v. exploitatie een bron van beleving en inspiratie op het gebied van wonen aanbieden. Huidige ondernemers krijgen hierdoor een extra podium om hun product of dienst extra aandacht te geven in een thematische omgeving. Lees meer »

Beveiligingsplan Bedrijventerreinen Wijk bij Duurstede (Fase 1)
Geplaatst op: 18 februari 2016

Door de Stichting Parkbeheer Bedrijventerreinen Wijk bij Duurstede is een beveiligingsplan opgesteld. Fase 1 van dit plan bestaat uit het vervangen van de huidige analoge camera’s door digitale dom-camera’s, het installeren van kentekenregistratiecamera’s en kosten voor onderhoud. Lees meer »

Open kampioenschap heggenvlechten
Geplaatst op: 8 februari 2016

Op 5 maart 2016 vindt het open kampioenschap heggenvlechten plaats in Wijk bij Duurstede. Doel van dit kampioenschap is het promoten van de ambacht heggenvlechten en aandacht te vragen voor het landschap van de Krommerijnstreek.  Lees meer »

Subsidieaanvraag maatschappelijke stage Revius Wijk (M@S)
Geplaatst op: 1 februari 2016

De M@S is een landelijk initiatief binnen het onderwijs dat enkele jaren geleden gestart is om leerlingen binnen en buiten school kennis te laten maken met vrijwilligerswerk via een stage binnen het onderwijsprogramma van de school. Lees meer »